Planteaza si recicleaza!

BUCURESTI - 14 aprilie 2008

Comunicat tip General in Social

'Planteaza si recicleaza!' - este indemnul pe care Itsy Bitsy FM l-a avut pentru copii si parinti in perioada campaniei 'Verde pentru viata', editia a doua. Lectia de ecologie de anul acesta a fost sustinuta si incurajata de City Pharma prin proiectul Gify Club, proiect dedicat educatiei copiilor pentru un stil de viata sanatos. Alaturi de Itsy Bitsy FM a fost si Romsilva, la fel ca si in editia precedenta.

Planteaza si recicleaza!

“Verde pentru viata” s-a extins anul acesta si catre zona reciclarii. Pentru ca nu este suficient doar sa plantezi. 'Hartia reciclata salveaza copacii, iar copacii traiesc pentru noi! Fiecare tona de hartie reciclata, salveaza 17 copaci. Fiecare tona de hartie reciclata inseamna mai mult aer curat pentru copii'. Acestea sunt doar cateva din mesajele transmise copiilor si parintilor deopotriva, prin intermediul Itsy Bitsy FM si City Pharma.
In perioada 25 februarie - 28 martie, in fiecare ora de program, Itsy Bitsy FM si City Pharma au daruit cate un copacel unui copil ascultator. Inscrierea in concurs s-a facut prin sms. Anul acesta, au fost implicate in campanie si gradinitele din Bucuresti, Satu Mare, Bacau si Constanta.
Gradinitele din orasele Bucuresti, Satu Mare, Bacau si Constanta s-au intrecut intr-un concurs inedit de reciclare a hartiei. Ele au strans in timpul campaniei “Verde pentru viata”, peste 37 de tone de hartie pentru reciclat.
Gradinita care a strans cea mai mare cantitate de hartie este Rainbow Kids din Bucuresti. Ea a castigat detasat pentru capitala cu aproape 10 tone de hartie pentru reciclat.
Castigatoarea concursului de reciclat in Satu Mare este Gradinita Mondiala cu 1510 kg de hartie. In Bacau, cu 680kg castiga Gradinita cu program prelungit nr. 24, iar in Constanta – castigatoarea este Gradinita cu orar normal Valul lui Traian, cu 1240 kg.
Gradinitele din Bucuresti si Constanta deja si-au primit premiul, iar pana la sfarsitul saptamanii, caravana Itsy Bitsy FM va ajunge si la Bacau si Satu Mare. Copiii din gradinitele care au participat la concurs au promis ca vor strange in continuare hartie pentru reciclat si vor avea grija de copaceii lor.

Mai multe detalii: www.itsybitsy.ro si www.citypharma.ro

Despre Itsy Bitsy FM

Itsy Bitsy FM este singurul post de radio din România dedicat copiilor şi părinţilor. Itsy Bitsy FM emite pe 99,3 FM în Bucureşti, 98,2 FM in Navodari-Constanta, 88,7 FM in Satu Mare, 100,6 FM in Bacau şi online, pe www.itsybitsy.ro .
Anca TOMA - Communication Manager
0745.047.057
pr@itsybitsy.ro
pr@itsybitsy.ro