UNGARO şi VALENTINO – ORIGINALUL LA BUCURESTI, joi 27 ianuarie 2005, Calea Victoriei, nr. 21-23. O adresă de reţinut

BUCURESTI - 26 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

O surpriză plăcută, dar şi o premieră mult aşteptată, atât de profesionişti, cât şi de “profani” - materiale textile purtând semnătura unor designeri celebri, precum Valentino sau Ungaro, într-o unică locaţie în România: EVISHOP. Metraje de pictură impresionistă, jocuri abstracte pe fundaluri ameţitoare, mătăsuri pentru a căror atingere învăţăm cuvinte noi, stofe a căror eleganţă contagioasă aduce un aer de primăvară pariziană

UNGARO şi VALENTINO – ORIGINALUL LA BUCURESTI, joi 27 ianuarie 2005, Calea Victoriei, nr. 21-23. O adresă de reţinut

În 27 ianuarie, EVISHOP debutează sub privirile noastre, în compania unei audienţe selecte, cu o prezentare inedită de textile, lumini, sunete şi mişcare, un show purtând marca IUNO EVENIMENTE.

Într-o piaţa românească care ne-a obişnuit de ceva vreme cu o abundenţă colorată de materiale textile, apariţia unui loc în care originea şi calitatea mărcilor se poate garanta era poate o etapă naturală de evoluţie. Unic partener în România al unor furnizori exclusivi pentru mărcile UNGARO şi VALENTINO, EVISHOP se poate mândri cu faptul că oferă consumatorilor de fashion o calitate, un design şi o semnătură celebră şi apreciată pe plan internaţional.

O privire curioasă va descoperi în magazinul de prezentare din Calea Victoriei (în incinta Casei de Modă Venus) stofe de damă, dintre cele mai apreciate, cum ar fi mătăsurile naturale, satinul, ţesăturile tip chanel – stofe mai groase, de sezon -, catifeaua, taftaua şi brocarturile. Nici bunul gust şi eleganţă domnilor nu au fost neglijate de EVISHOP, o selecţie de stofe bărbăteşti completând imaginea.

La loc de cinste, pentru a întregi tabloul – pentru că putem vorbi de o veritabilă pictură! – dantelele fine, broderiile şi muselina, create special pentru rochiile de mireasă, nasc dileme şi suspine: “pe care dintre ele????”

Designul special al materialelor le recomandă pentru realizarea creaţiilor vestimentare unicat sau de serie mică. De la ţinutele mai lejere de cocktail, la costumele elegante şi fine ale femeilor de afaceri, la ţinutele pentru ocazii speciale, de la rafinamentul unui costum bărbătesc, la masculinitatea pretenţioasă a redingotelor, toate se regăsesc la EVISHOP, ca într-un carusel.

Stabilind un standard, ţesăturile prezentate respectă tendinţele actuale în ceea ce priveşte textura, paleta de culori şi combinaţiile, făcând parte exclusiv din colecţiile de primăvară-vară 2005. In plus, în prezent, echipa EVISHOP urmăreşte să completeze colecţia de accesorii (nasturi, fermoare, etc.), din dorinţa de a oferi clienţilor săi o “lucrare” completă: pânze, culori, peneluri şi…de ce nu?…o tuşă personală?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iuno-evenimente/ungaro-si-valentino-originalul-la-bucuresti-joi-27-ianuarie-2005-calea-victoriei-nr-21-23-o-adresa-de-retinut