Ivyss    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Ivyss

 • Ivyss. Scapa de grija ridurilor, cu noile creme IVYSS cu extract de mar!

  Ivyss

  Bucuresti - 29 August 2012

  Comunicat de WMP PR Agency SRL

  ... Ivyss Malus Domestica, cu extract din mar. Cosmeticele Ivyss Malus Domestica contin un ingredient activ special obtinut din celulele stem ale unui mar rar intalnit, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ivyss , gama de produse ivyss malus domestica , crema ivyss

  Vezi toate comunicatele de presa despre Ivyss

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Ivyss.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Ivyss. Informatiile despre Ivyss cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Ivyss, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Ivyss, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.