ixia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ixia

 • ixia

  Bucuresti - 22 November 2013

  Comunicat de Wembrio

  Smart Hand, creatorii unei mâini prostetice pentru persoanele cu dizabilităţi, este marele câştigator al How to Web Startup Spotlight, cea mai importantă competiţie şi program de orientare pentru startup-urile din Europa Centrală şi de Est. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: premii , juriu , how to web , startup spotlight , smart hand , ixia , echipe

  Vezi toate comunicatele de presa despre ixia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ixia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ixia. Informatiile despre ixia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ixia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ixia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.