IzoElite Dynamic. Prima Fereastră Premium la preț standard

Savinesti - 6 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Industrie

În 13 mai 2020, Izotec Group lansează online prima fereastră premium la preț standard, special pentru perioada de criză.
La început de an, pentru firma noastră se contura un an excepțional din punct de vedere al cifrelor. Strategia Izotec pentru anul 2020 includea lansarea altor game de produse premium, și care datorită contextului actual, a fost nevoie să fie amânate pentru a doua parte a anului.
Criza provocată de pandemie a lovit în toate afacerile, și ne-am trezit într-o situație fără precedent, din care a fost nevoie să căutăm singuri soluții de supraviețuire, ca firmă și ca oameni.
Preocupările noastre s-au dus în principal către:
- Menținerea în efectiv cât mai complet a echipei de angajați Izotec și continuarea activității, cu respectarea regulilor impuse de starea de urgență.
- Susținerea morală a colaboratorilor interni și externi, în special cei aflați în zone puternic afectate de răspândirea bolii- de ex. Firme partenere din Suceava, sau din afara țării- cei din Italia, aflați în carantină.
- Menținerea aceluiași nivel ridicat de calitate a produselor pentru care Izotec a fost cunoscut până la criză.
Întrucât principalul nostru furnizor de sistem, Gealan Germania, a decis să amâne pentru a doua parte a anului lansarea noutăților din 2020, a fost necesar să găsim împreună cu partenerul nostru, soluții de adaptare la noile conditii de piață.
Cu moral ridicat și efervescență de idei în cadrul echipei Izotec, am reușit ca în timp record (mai puțin de o lună de zile) să ne reconfigurăm strategia de afaceri și să lansăm o nouă gamă de ferestre premium, dar cu preț standard, special pentru criză. Prin acest nou produs dorim să punem la dispoziția clienților avantajele unei ferestre premium, la un preț mult mai bun.
În același timp, oferim o șansă unică dealerilor de tâmplărie PVC să fie relevanți în perioada de criză.

Sediul central al Izotec Group

Sediul central al Izotec Group

Prima fereastră premium lansată online pe piața de tâmplărie PVC din România

În 13 mai 2020, Izotec Group organizeaza primul eveniment online de pe piața de ferestre PVC din România, în care lansează oficial gama de ferestre IzoElite Dynamic, dezvoltată cu sistemul de profil Gealan S9000 AD.

Evenimentul se va focusa pe evidențierea avantajelor și  beneficiilor pe care le au clienții, pe termen mediu și lung, atunci când aleg să își echipeze locuința cu ferestre premium IzoElite Dynamic, cu preț standard.

Acesta este și mesajul principal sub care promovăm acest produs, dezvoltat în cadrul gamei premium de ferestre IzoElite- powered by Gealan S9000:

IzoElite Dynamic. Prima Fereastră Premium la preț standard.

În cadrul evenimentului online din 13 mai, partenerii și clienții noștri vor afla principalele beneficii pe care le pot avea cu o fereastră Izotec premium la preț de model standard. Cu ferestrele premium IzoElite Dynamic avem cel puțin 13 beneficii, pentru același preț cu un model obișnuit de pe piață:

Mai puțini bani investiți pentru amenajarea locuinței

Economie de bani la întreținere, cu până la 28% pe an.

Siguranță sporită împotriva hoților/ protecție antiefracție

Fără risc de rănire în caz de spargere accidentală a geamului

Mai multă lumină naturală în casă

Somn de calitate, care contribuie la creșterea imunității, productivității, stării de bine

Aerisire controlată, în 4 trepte- controlezi gradul de deschidere al ferestrei, funcție de anotimp. Nu pierzi căldura, elimini umiditatea și mirosurile neplăcute

Fără mucegai- scade riscul apariției bolilor respiratorii/ alergiilor

Fără zgomote deranjante din afară

Manevrare ușoară chiar și după ani buni de la instalare

Design unitar al casei, fără ferestre deformate în timp

Crește gradul de împlinire și satisfacție/ stima de sine

Contribui la salvarea arborilor din jur (de la 14 până la 63 de arbori), prin reducerea consumului de gaze, energie necesară încălzirii/ răcirii locuinței.

Cei care nu vor să rateze șansa de a fi printre primii care află mai multe detalii despre noua fereastră premium Izotec, îi invităm să își rezerve în agendă data de 13 mai, ora 10.

Important: În partea a doua a evenimentului vom avea și o sesiune de trainning de vânzări dedicat dealerilor din industria de tâmplărie PVC.

Evenimentul va fi live pe Facebook și Youtube.

Moderatorii evenimentului sunt Ciprian Chelariu, CEO Izotec Group, și Răzvan Căzănescu, fondator TBF.ro, care în postura de consultant, partener, investitor sau fondator, a fost implicat în mai bine de 300 de companii din peste 20 de industrii.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook- https://www.facebook.com/izotecgroup/- pentru a fi la curent cu detalii despre acest eveniment.

Despre IZOTEC GROUP

Izotec Group este unul din principalii furnizori de tâmplărie premium PVC din România. Ferestrele Izotec au certificat de calitate internațional, acordat de unul din cele mai importante institute din Europa pentru certificarea calității ferestrelor, IFT Rosenheim, din Germania.
Izotec Group îşi derulează activitatea de producţie în 3 unităţi independente, amplasate într-un spaţiu generos de 20.000 mp, situat în zona industrială din vecinătatea oraşului Piatra Neamţ.
Pasiunea noastră nu poate fi măsurată în cifre, însă realizările noastre ne plasează printre cei mai puternici producători de ferestre şi uşi din România.
• peste 100 colegi în echipă
• capacitate de procesare 1.000 unităţi / 24h
• peste 16 ani experienţă
• peste 250.000 comenzi onorate
• mai mult de 8.000.000 euro investiţi
• am executat si livrat peste 1.000.000 ferestre şi uşi
Urmărește-ne pe pagina de Facebook Izotec Group și pe canalul de Youtube Izotec.