Activitati pe care le poti face in aer liber pentru a te relaxa si a uita de grija Coronavirusului

BUCURESTI - 12 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Zilele acestea, mai mult ca niciodata, avem nevoiesa ne relaxam si sa ne rupem de toate sursele care ne influenteaza intr-un mod negativ. Starile de panica ne distrug sistemul imunitarsi ne fac vulnerabili in fata virusurilor. Organizatia mondiala de sanatate recomanda sa petrecem cat mai mult timp la soare ca masura de preventie. Afla ce activitati in aer liber, cu preturi avantajoase, gasesti pe IzzyReduceri.ro pentru intarirea sistemului imunitar, relaxare si distractie !

Poligon de Tir

Poligon de Tir

Fie ca iti doresti un moment de liniste si libertate, ori sa faci o bucurie persoanelor dragi, activitatile outdoor sunt alegerea ideala.

1. Poligon de Tragere OUTDOOR – experinta inedita la doarcativa km distantade Bucuresti

Alege voucherul IzzyReduceri.ro si vino sa tragi cu arma in poligonul “Anatolie Salceanu” din Joita.

Alege unul din pachetele disponibile sau incerca-le pe toate, poligonul din Joita fiind singurul care pune in uzul clientului arme noi, performante si foarte valoroase.

PONT: acest pachet poate fi foarte apreciat daca te gandesti la ideei de cadouri pentru el!

Daca esti pasionat de istorie, iti sugeram pachetul “WWII – GREAT WARRIORS” pentru a trage cu arme foarte cunoscute, participante la razboi, in special in Europa. Voucherul “EAGLE EYE” iti pune la dispozitie o selectie de arme cunoscute pentru precizia tirului la mare distanta cu caliber utilizate de echipele SWAT si alte unitati de elita. Celelalte doua vouchere disponibile pe site sunt ideale pentru iubitorii filmelor de actiune si ale armelor moderne.

Vei trage in aer liber, poligonul de tir “Anatolie Salceanu” dispunand de numeroase poligoane outdoor pentru pistol si pusca. Astfel te distrezi, dar si respiri aer curat!

Pentru ca ne dorim sa ai o experienta placuta, cu un voucher pot participa mai multe persoane, consumand impreuna munitia prevazuta in pachet.

Daca ti-am starnit interesul, achizitioneaza voucherul cu reducere limitata de pana la 25%!

2. Parapanta – zbor deaspura Brasovului

Experimenteaza zborul in forma sa cea mai pura si implineste cel mai vechi vis al omului, in deplina siguranta, zburand alaturi de un pilot experimentat.

Se spune despre zborul cu parapanta ca este cel mai frumos mod de a te bucura de libertate absoluta, in contact direct cu natura.

Cu voucherul IzzyReduceri.ro vei avea parte de distractie si adrenalina la maxim la 1200 m altitudine, deasupra Brasovului. Iesi din zona de comfort si experimenteaza achizitionand pachetul cu 62% reducere!

3. Analize Medicale de Laborator

Pentru a-ti pastra starea de bine si pentru a depista la timp anumite afectiuni e necesar sa efectuezi analizele periodice.

Analizele de laborator iti ofera informatii relevante despre starea de sanatate a tuturor organelor interne si pot semnala din timp existent anumitor afectiuni. De aceea, efectuarea lor cel putin o data pe an este extreme de utila pentru o viata sanatoasa si linistita.

Pe IzzyReduceri.ro gasesti vouchere cu reducere pentru zeci de oferte de sanatate!

Alte optiuni de relaxare disponibile pe platforma de promovare IzzyReduceri.ro sunt voucherele pentru Escape Room – 3 camere disponibile la cel mai tare escape room din oras (Throne Room, Dracula’s Secret si VIP Room), Kitesurfing pentru iubitorii de sporturi extreme sau sedintele de XBody pentru remodelarea siluetei rapid si cu rezultate spectaculoase.

Daca te-am facut curios, intra si tu pe www.IzzyReduceri.ro si descopera peste 1000 de vouchere cu reducere pentru Infrumusetare, Sanatate, Sport si Turism!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/activitati-pe-care-le-poti-face-in-aer-liber-pentru-a-te-relaxa-si-a-uita-de-grija-coronavirusului