Afacerea ta se poate baza pe un avocat expert in drept comercial

BUCURESTI - 18 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Juridic

Meseria de avocat este apreciată în zilele de astăzi. Pe timpuri avocații erau considerați printre cele mai importante persoane din societate. Și astăzi această meserie se bucura de respectul si admirația oamenilor.

avocat

avocat

Oamenii apelează la avocați pentru a rezolva diverse probleme de natură legală. Fie el un avocat drept comercial sau un expert avocat drept penal, expertul in drept continuă să servească societatea cum poate mai bine.

Cauți un avocat din București? Avem partenerul ideal pentru tine

Dacă locuiești în București și citești acest articol, află că avem un birou de avocatură demn de nevoile tale. Buju Stanciu & Asociații reprezinta un birou de avocatură care oferă consultanță juridică în diverse domenii legale. Acest domenii sunt indispensabile în ziua de astăzi:

- dreptul penal al afacerilor;

- drept comercial;

dreptul muncii ;

- dreptul familiei;

- comerț electronic;

- malpraxis medical;

- drept penal.

Toate aceste domenii sunt necesare pentru o bună deșfășurare a activității omenenești în societatea. Nerezolvarea conflictelor duce la disruperi în ordinea stabilită de societate, dar și în rândul oamenilor. Astfel, un avocat are un rol pe care nu trebuie să îl ignorăm: acela de a ne apăra drepturile. 

Cum procedează apărătorii legii în cele câteva domenii prezentate mai sus? Vom afla în cele ce urmează.

Avocat drept comercial – avocatul tuturor întreprinderilor mari și mici

Un prim domeniu de activitate al avocaților este cel care ține de dreptul comercial. În acest domeniu, munca principală a unui avocat este de a oferi consultanță juridică asupra diferitelor aspecte ale întreprinderii tale. Această consultanță juridică se bazează pe sfaturi pragmatice pentru reușita în comerț.

Aici putem aminti de câteva servicii pe care avocații specializați în drept comercial le oferă. Vorbim de consultanță în drept societar, unde se discută despre înființarea unei societăți. Încheierea contractelor, privazitările și rezolvarea litigiilor societare sunt alte servicii pe care birourile de avocatură le oferă clienților.

Avocat dreptul familiei

Sunt situații și situații în care problemele care apar în familii sunt tot mai numeroase. Aici putem aduce în discuție în special divorțurile, care destramă o familie, alături de copii (dacă aceștia sunt prezenți). Un avocat dreptul familiei este antrenat să ofere consultanță în situații de:

- divorț;
- custodia copilului și stabilirea unui program în care acesta poate fi vizitat;
- redactarea ordinelor de protecție;
- partaj al bunurilor avute în comun;
- exercitarea autorității în calitate de părinte.

Avocat specializat în comerț electronic

Shopping-ul online este la ora actuală una dintre cele mai populare activități în care oamenii se implică. Comerțul electronic este astfel un domeniu în care prevederile legale trebuie respectate cu strictețe. Un profesionist legal cu experienta în comerț electronic are de îndeplinit o serie de activități în acest domeniu care sa-i ajute clientii sa respecte legea.

Într-o primă ordine de idei, expertul se asigură că afacerea online respectă toate prevederile legale din țara respectivă. O altă activitate este aceea de redactare a contractelor cu furnizorii de internet, echipa de mentenanță a site-ului, etc. Un expert legal din acest domeniu are de îndeplinit o serie de activități importante, asa ca nu este deloc indicat sa incercati sa rezolvati pe cont propriu astfel de sarcini. 

Avocat expert drept penal

Răspunderea penală este o răspundere gravă, care necesită expertiza unui avocat din acest domeniu. Persoanele fizice pot fi în pericol să execute pedepse care îi privează de libertate. În cazul persoanelor juridice, acestea pot dispărea din societate pe motive mai mult sau mai puțin justificate. 

Un avocat expert în drept penal își apără clienții și le oferă consultanță juridică pentru mai multe situații. Aceștia au putut fi victimele unor abuzuri în serviciu, ale unor evaziuni fiscale sau chiar ale unor infracțiuni de corupție. Un avocat expert va știi ce este de făcut în astfel de situații. Apelati cu incredere si povestiti toate detaliile pe care le cunoasteti despre problema cu care va confruntati. Avocatul cu cat stie mai multe informatii, cu atat va putea sa isi faca meseria mai bine.

Birou de avocatură din București – la cine apelăm când avem nevoie de ajutor?

În aceste rânduri vă vom vorbi din nou despre Buju Stanciu & Asociații. Această echipă de experți dă dovadă de responsabilitate și calm în situațiile cu care clienții lor se confruntă. Consultanța juridică o oferă în cazuri ce țin de:

-  dreptul penal al afacerilor;

-  drept comercial;

-  dreptul familiei;

-  comerț electronic;

-  malpraxis medical;

-  drept penal.

Nu ezita să apelezi la o echipă în care poți avea încredere. Cazul tău poate fi salvat dacă vei colabora cu Buju Stanciu & Asociații. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/afacerea-ta-se-poate-baza-pe-un-avocat-expert-in-drept-comercial