Afla totul totul despre Botox (Toxina Botulinica)

BUCURESTI - 2 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Botoxul sau Toxina Botulinica este cel mai apreciat tratament printre vedetele de la Holywood pentru efectul sau de mentinere a tineretii. Botoxul reprezinta solutia sigura si eficienta pentru mentinerea trasaturilor frumoase din tinerete si de prevenire a degradarii cutanate. Profita de preturile cu reducere pentru tratamentele cu botox de pe platforma de promovare www. IzzyReduceri.ro !

Injectare Botox (Toxina Botulinica)

Injectare Botox (Toxina Botulinica)

Iti doresti sa arati cu 10 ani mai tanara, sa scapi de riduri si sa iti recapeti aspectul ferm al pielii fara interventie chirurgicala? Tratamentul cu botox este alegerea ideala ce ofera rezultate instant!

Injectarea cu Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine si mai tanara fara a apela la chirurgie. S-a dovedit ca are rezultate spectaculoase in intinerirea zonei tratate cu pana la 5-10 ani. Daca inca nu ai incercat tratamentul preferat al vedetelor, afla in continuare rolul, indicatii si efectele botoxului!

Ce este Botoxul?

Toxina Botulinica a fost folosita initial in scop terapeutic (in neurofiziologie, pentru corectarea strabismului etc),  dar si-a facut loc si in chirurgia cosmetica datorita rezultatelor spectaculoase de intinerire.  A fost declarat de catre Asociatia Americana de Estetica Medicala "cel mai popular tratament estetic" in 2002 si 2003 iar pana in 2007 peste 3.2 milioane de americani l-au incercat!

Ce marca de injectii cu Toxina Botulinica sa aleg?

Vistabel este toxina botulinica  omologata atat pe piata americana cat si pe piata Europei de Vest si este singura toxina botulinica de tip A care are aprobarea Ministerului Sanatatii in Romania.
Fiola produsa de compania americana Allergan este disponibila in Romania sub numele comercial de  VISTABEL . Vistabel este special conceputa pentru tratarea ridurilor din zona  intersprancenara (glabela), dar da rezultate foarte bune si in tratarea zonei din jurul ochilor ("laba gastii") sau a fruntii. Este recomandata tratarea tuturor acestor zone pentru un aspect proaspat si vizibil intinerit.  Prin tratarea unei singure zone, tenul tau nu va avea un aspect uniform, zonele netratate atragand mai mult atentia prin ridurile lor, iar impresia pe care o vei lasa nu va fi cea dorita de tine !

De aceea, pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti vouchere cu reducere pentru injectare toxina botulinica Vistabel cu pana la 56% reducere!

Ce poti trata cu ajutorul Botoxului?

Tratamentul de intinerire cu botox este recomandat atat in scop preventiv cand ridurile sunt in stadiu incipient ( deci inainte ca pielea sa se cuteze) cat si atunci cand ridurile sunt evidente, ajutand la destinerea si relaxarea zonei tratate. Trateaza eficient ridurile din zona fruntii si zona intersprancenara, a ochilor si glabela.

Iti recomandan voucherul de la doamna doctor Saidac disponibil pe www.IzzyReduceri.ro pentru injectare 1, 2 sau 3 zone la alegere (Vistabel sau Dysport) si te bucuri de cel ma bun pret!

Stiai ca poti trata transpiratia excesiva (hiperhidroza) prin tratamentul cu botox? Tratamentul este sigur si este aprobat de FDA ca si solutie pentru tratarea transpiratiei excesive. Efect de pana la 9-12 luni in cazul tratarii axilelor si de pana la 6-9 luni pentru transpiratia palmara sau plantara.

Cat dureaza efectul injectiilor cu Botox?

Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.

Durata tratamentului (procesul de injectare efectiva a toxinei botulinice) este de cateva minute si de regula nu necesita anestezie. La cerere se poate folosi o anestezie locala sub forma de crema cu lidocaina.

Efectul maxim al tratamentului cu toxina botulinica devine vizibil la 2-4 zile de la injectare si dureaza aproximativ 4-6 luni. Cu fiecare reinjectare ridurile reapar mai putin adanci, pe masura ce muschii “invata” sa se relaxeze, iar distanta intre injectari creste.

Dupa 3 ani de tratamente regulate va fi suficient un tratament de injectare pe an pentru mentinerea aspectului tanar, fara riduri.

Daca te-am convins si vrei sa incerci si tu tratamentul cu Botox, nu mai sta pe ganduri si viziteaza platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru a profita de ofertele cu reducere limitata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/afla-totul-totul-despre-botox-toxina-botulinica