Alege și tu cu încredere Pamirco Mănăștiur!

BUCURESTI - 6 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

De-a lungul ultimilor ani, această fabrică de lemn din Mănăștiur, județul Timiș s-a dezvoltat exponențial. Datorită calității produselor, devotamentului și al seriozității, au ajuns să fie cunoscuți până și în plan intervațional. Cu sute de mii de traverse de cale fertă produse și mii de clienți fericiți, Pamirco Mănăștiur este compania potrivită pentru cei care caută seriozitate și o colaborare alături de experți! Așadar, dacă ești și tu în căutare de railway sleepers , să șții că ești în locul potrivit, în momentul potrivit și pe cale să descoperi cea mai tare companie!

traverse

traverse

 Dacă ai nevoie de comenzi personalizate, acesta este locul perfect unde pot fi executate! 

Pamirco

Pamirco – locul unde orice vis devine realitate!

          Da, chiar așa este! Fabrica Pamirco este o fabrică din județul Timiș, care se ocupă doar cu prelucrarea lemnului de esență tare. Aceștia s-au specializat în această industrie și au devenit tot mai buni în ceea ce aveau de făcut. În această fabrică iau naștere:

Traverse de cale ferată normale

Traverse de cale ferată / " railway sleepers " pentru poduri

Traverse de cale ferată pentru încrucișări / macazuri

Cherestea tivită

Cherestea netivită

Panouri asamblate.

De asemenea, odată cu timpul fabrica și-a mărit enorm capacitatea de producție, pentru a putea ține pasul cu cererea. Cei de la compania Pamirco țin cu tărie la promptitudinea serviciilor, astfel că ei și-au dorit ca fiecare comandă să fie onorată cât mai rapid posibil. De-a lungul anilor în care a funcționat fabrica, pe porțile fabricii au ieșit:

529 701 bucăți de traverse de cale ferată

238 167 bucăți de panouri

342 861 bucăți de cherestea.

 Trebuie doar să îți faci planul cunoscut echipei Pamirco, iar de acolo încolo visul tău este pe cale să devină realitate.

De ce să ai încredere în această companie?

          Pe lângă atuurile pe care ți le-am prezentat anterior, trebuie să știi că această fabrică deține toate certificările necesare pentru a produce traverse omologate. Aceste certificări sunt absolut necesare atunci când vine vorba de produse calitative și de încredere. Astfel, avem:

  Autorizația de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”;
  Certificat de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată.
  Certificatele: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;
  Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calității – pentru fabricarea constituenților de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Așadar, acum știi că poți avea încredere deplină în ceea ce îți poate oferi compania Pamirco! Toate traversele produse sunt omologate și conforme cu normele în vigoare.

Despre traversele de cale ferată din lemn

          După cum am menționat și anterior, compania Pamirco se ocupă doar cu fabricarea traverselor din lemn de esență tare. Traversele din lemn se pot împărți în multiple categorii în funcție de mărimea acestora, dar și de ecartament sau alți factori. Astfel, vom avea:

  Traversele de cale ferată standard, pentru căi ferate cu ecartament normal

Þ    Traverse de tip A1

Þ    Traverse de tip A2

Þ    Traverse de tip B

Þ    Traverse de tip C.

  Traverse destinate căilor ferate cu ecartament îngust
  Traverse utilizate la poduri
  Traverse utilizate la macazuri / încrucișări / traversări / bretele / schimbătoare.

Diferențele dintre traversele de tip A1, A2, B și C ține de numărul de fețe prelucrate ale traversei. Spre exemplu, o traversă de tip:

  A1 are toate fețele prelucrate și netede
  A2  are colțurile de sus finisate în 2 unghiuri de 45 de grade
  B are 3 fețe prelucrate și netede și o față naturală
  C are 2 fețe prelucrate și netede și 2 fețe naturale.

Ce mai aștepți? Vizitează website-ul Pamirco!

          Accesează și tu website-ul acestei companii și descoperă tot ceea ce aceștia au de

oferit! Pe site vei găsi procesele prin care trece materia primă pentru a deveni traversă, dar și alte detalii despre traversele de cale ferată. Dacă dorești să afi detalii despre tarifele acestora, te rugăm să contactezi firma telefonic sau prin intermediul formularului de contact prezent la secțiunea „ Contact ” de pe website.

          Alege cu încredere Pamirco și cu siguranță nu vei rămâne dezamăgit de calitatea traverselor și de promptitudinea și seriozitatea serviciilor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/alege-si-tu-cu-incredere-pamirco-manastiur