Amenajare curte-gradina cu traverse din lemn & railway sleepers

Cluj - Napoca - 9 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Logistica/Transport

Traverse de lemn si railway sleepers - acestea sunt elementele esentiale in decorul unui spatiu verde: parc, gradina, curte, spatiu de evenimente in aer liber. Alege traverse de lemn produse din lemn de esenta tare pentru o rezistenta garantata.

railway sleepers

railway sleepers

 Poti decora gradina si curtea cu ajutorul unor traverse de lemn de calitate. 

Pamirco

Poti folosi traverse de lemn - railway sleepers pentru a decora gradina mult visata. Visezi la o curte amenajata ca in filme? Visul poate deveni realitate mult mai repede decat sperai. Solutia este simpla: studiaza problema si compune o lista de cumparaturi. Traversele din lemn sunt elemente esentiale in decorul gradinii.

Traversele din lemn sunt ideale pentru amenajarea gradinilor, spatiilor verzi, spatiilor de joaca, bazinelor, iazurilor, barajelor, aleilor, gardurilor de delimitare a spatiilor, paturi de flori, scari si trepte. 

O curte frumos decorata este un loc ideal de petrecut zilele si serile de vara. Si tu poti avea acea curte de vis. In functie de dimensiunea curtii tale, vei putea dezvolta un spatiu mai mic sau mai mare de relaxare. 

Un spatiu mare permite amenajarea unei gradini cu plante si flori. O curte mica permite doar strictul necesar : o masa, scauna, cateva plante in ghiveci, si multe accesorii. 

Traverse de lemn – railway sleepers

Piesele principale in amenajarea unei curti sunt elementele mari : traversele din lemn, pamantul pentru plante, pietrele pentru decoratiuni. Cu ajutorul unor railway sleepers vei face un design de curte cu usurinta. 

Spatiul este impartit pe sectoare in functie de preferinte si imaginatie. Traversele din lemn de esenta tare sau moale ajuta la delimitarea spatiului. Traversele sunt produse din lemn de esenta tare precum: Stejarul ( Quercus robur, Quercus frainetto, Quercus petraea ) si Fagul(Fagus sylvatica). 

Amenajarea spatiilor verzi 

Poti face cateva trepte spre un loc in care ai zona cu plante si flori. De asemenea, poti construi terase cu ajutorul traverselor din lemn pentru a economisi spatiu. 

Construind pe verticala dar si pe orizontala vei folosi mai bine spatiul din curte. Poti integra elemente decorative care sa aduca la viata curtea: fluturasi, lumini, pietre vopsite sau o mica fantana decorativa. 

Cu ajutorul traverselor poti amenaja gradini, curti, spatii verzi pentru socializare, parcuri, trepte decorative, etc. Imaginatia ta este singura limita.