Apelează cu încredere la serviciile unui avocat din București

BUCURESTI - 6 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Juridic

Profesioniștii sunt mereu prezenți atunci când ai nevoie de ei.

avocat București

Această afirmație se aplică și despre un avocat drept penal sau unui expert în active digitale. Expertiza avocatilor este de neegalat și doar acestia oferă insight de calitate asupra problemelor de natură legală. Ai și tu nevoie de sfatul unui avocat? Cei de la Buju Stanciu & Asociații ți-l pot oferi de îndată.

Buju Stanciu & Asociații: echipă de avocați în București

Avocatura nu este o meserie de usoara. Toate persoanele care decid să urmeze această carieră sunt supuse unui efort intens de a intelege si retine informatii complexe. Studiul individual și perseverența reprezintă cheile de succes ale acestui job cu înalt statut în societate.

Birourile de avocatură din întreaga țară, printre care și Buju Stanciu & Asociații, vin în ajutorul clienților în diverse domenii. Pentru început, echipa amintită are în componența sa un avocat expert in dreptul muncii și experți în:

drept fiscal;

malpraxis medical;

drept comercial;

dreptul familiei;

dreptul imigrației;

comerț electronic;

start-upuri și investiții;

active digitale și criptomonede;

GDPR;

drept imobiliar.

GDPR – protecția datelor cu caracter personal

Internetul este utilizat de milioane de oameni în fiecare zi. Aceștia accesează site-uri, fac cumpărături, vorbesc cu alte persoane, își desfășoară activitatea profesională. Un aspect foarte important al platformelor online, în special a celor care fac comerț, este protejarea datelor clienților.

Orice site are obligația de a cere consimțământul clienților atunci când acestea sunt folosite. În conformitate cu legislația impusă de Uniunea Europeană, astfel de site-uri pot fi sancționate sever dacă nu respectă reglementările. Avocații Buju Stanciu & Asociații oferă consultanță juridică în acest domeniu.

Avocat expert în start-upuri și investiții

Antreprenoriatul autohton este încurajat și finanțat și de către UE. Tinerii care doresc să își pună pe picioare propria afacere sunt susținuți și de către Uniunea Europeana. Antreprenorii pot apela la serviciile birourilor de avocatură care cuprind:

- rapoarte de due diligence, adică investigații cu privire la situația financiară actuală;consultanță în legătură cu gestionarea investițiilor;
    - activități care vizează documente: redactare, negociere, încheiere rapoarte;
    - consultanță cu privire la selectarea oportunităților de înființare a unei societăți.

Biroul de avocatură Buju Stanciu & Asociații din București înțelege dificultățile și confuziile unui antreprenor la început de drum. Aceștia sunt echipa ideală care susține afacerile mici, mijlocii și mari și le oferă sprijinul legal de care au nevoie.

Ești și tu pe cale să îți deschizi propria afacere? Devino partener cu Buju Stanciu & Asociații, iar ei se vor asigura că vei începe totul cu pași corecți.

Te intereseaza criptomonedele și activele digitale?

O altă arie de expertiză în care avocații îți pot oferi consultanță juridică este domeniul activelor digitale și a criptomonedelor. Valutele digitale au devenit o nouă nișă de investiții pentru cei interesați, chiar și în România. Totodată, sunt câteva aspecte pe care orice investitor trebuie să le aibă în vedere.

În primul rând, trebuie cunoscute taxele aferente tranzacțiilor. În al doilea rând, informațiile cele mai importante despre moneda digitală dorită trebuie știute. În al treilea rând, este necesar să se cunoască și modalitățile prin care investițiile cu monede cripto sunt securizate.

Ce este de reținut din informațiile transmise mai sus?

Consultanță juridică în:

Exemplu de consultanță:

GDPR

Start-upuri și investiții

Rapoarte de due diligence

Active digitale și monede cripto

Modalități prin care tranzacțiile cu cripto sunt securizate

Buju Stanciu & Asociații: echipa de experți care oferă servicii de consultanță și asistență juridică

Avocații la care poți apela pentru servicii calitative de ordin legal fac parte din echipa Buju Stanciu & Asociații. Ei înțeleg dificultățile prin care clienții trec, iar din acest considerent clienții pot merge la ei cu inima deschisă. Vrei consultanță juridică care să arate și rezultate? Atunci apelează la serviciile celor de la Buju Stanciu & Asociații.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/apeleaza-cu-incredere-la-serviciile-unui-avocat-din-bucuresti