Augmentare pometi prin injectarea cu acid hialuronic Dermafil Volume pentru marirea si ridicarea pometilor

BUCURESTI - 26 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Augmentarea pometilor se face prin injectarea cu acid Hialuronic DERMAFILL Volume Ultra.
Acesta reface volumul obrajilor, mareste si ridica pometii. Gasesti oferta cu reducere, cel mai bun pret pentru injectare hialuronic, pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro

Augmentarea pometilor se face prin injectarea cu acid Hialuronic DERMAFILL Volume Ultra oferta pret www.Izzyreduceri.ro

Augmentarea pometilor se face prin injectarea cu acid Hialuronic DERMAFILL Volume Ultra oferta pret www.Izzyreduceri.ro

Cred ca nu te surprindem cand iti spunem ca, odata cu inaintarea in varsta, chipul incepe sa piarda din fibrele de colagen si elastina. Colturile gurii se lasa, iar pometi se topesc la propriu, facand mult mai vizibile santurile din jurul nasului si gurii.
 Augmentare pometi – este necesara? Da,  deoarece volumul facial scade vizibil, apar si ridurile de expresie si pliurile tegumentare care ne fac sa aratam imbatranite, obosite si chiar triste.

Pentru ca tehnologia a evoluat si invatam pe zi ce trece din ce in ce mai multe despre „minunile” care sunt posibile cu ajutoul injectarii cu filler  Acid Hyaluronic, acum avem solutia intineririi la indemana.

De la reconturarea sau marirea volumului buzelor, la stergerea semnelor imbatranirii si modelarea faciala, augmentarea pometilor, umplerea ridurilor, micile imbunatatiri aduse de Acidul Hialuronic DERMAFILL fac o mare diferenta pentru tine!

Injectarea cu acid hialuronic este recomandata persoanelor peste 30 de ani. Procedura este sigura si nedureroasa, cu rezultate naturale si de durata. Dermafill Volume Ultra este special creat pentru augmentarea pometilor (umplerea si modelarea pometilor), dar si pentru corectarea ridurilor de profunzime. Acesta se injecteaza in dermul adanc, pentru un efect vizibil si de durata, cu o eficacitate de 12-18 luni.

Care sunt costurile, te intrebi? In general aceastea variaza in functie de substanta folosita, de cantitate si, firesc, de cabinetul unde se efecteaza procedura. Doamnele care isi doresc sa arate cu 10 ani mai tinere in timp record pot alege cu incredere dintre ofertele disponibile pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro. Pretul pentru injectarea cu acid hialuronic Dermafill porneste de la 790 lei pentru 1 ml si pot ajunge pana la 2960 lei pentru injectarea a 4 ml.

Ce este spectaculos la acest tip de injectare cu substanta Dermafill, este faptul ca nu creeaza un aspect nenatural sau inestetic, ba dimpotriva, ofera tenului acea prospetime tinereasca, cu pometi plini si obraji carnosi, mai mai ca vrei sa ii ciupesti J. In plus, odata injectat acidul hialuronic in pometi, nu mai este nevoie si de injectare la nivelul santurilor nazogeniene, intrucat ridica fata si ofera efect de lifting facial.

Dermafill nu formeaza galme si este foarte usor de modelat pentru obtinerea rezultatului dorit. Scopul lui este de a imbunatati aspectul general al fetei si, pe langa efectul de umplere si modelare, injectarea cu fillere joaca un rol important in regenerarea pielii, stimuland si productia de colagen nou. 

DERMAFILL, filler-ul de origine franceza este nr. 1 in topul alegerilor clientelor. Creat pe baza noii tehnologii TIME-X de ultima generatie, a cincea mai exact, produsul final este un gel tridimensional pur format din lanturi puternice de Acid Hialuronic.
Ca urmare a faptului ca face parte din cea mai noua  generatie de produse se observa cresterea considerabila a remanentei in tesut a substantei injectate. Daca in cazul celorlalte fillere este necesara reinjectarea dupa 5-6 luni, in cazul Dermafill se recomanda o noua vizita pentru reinjectare la 12-18 luni.

Usor de utilizat si minim invaziv, indeplineste toate cerintele stricte prevazute de FDA si se ridica la standardele inalte de calitate, siguranta si puritate.

Rezultatele obtinute sunt sigure, imediate si de lunga durata. Clientele se bucura de o intinerire de aproape 10 ani in doar cateva momente si astfel isi mentin frumusetea, fara interventii chirurgicale dureroase si costisitoare.