Biorevitalizare cu acid hialuronic Profhilo!

BUCURESTI - 31 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Ai peste 35 de ani? Simti cum pielea a inceput sa se lase si observi aparitia ridurilor? Afla totul despre procedura de biorevitalizare cu Profhilo , acid hialuronic cu cel mai inalt grad de puritate, fara aditivi. In plus, pe platforma de promovare www. IzzyReduceri .ro gasesti vouchere cu reducere la cel mai bun pret!

Biorevitalizare cu Acid Hialuronic Profhilo

Biorevitalizare cu Acid Hialuronic Profhilo

Tratamentul cu Profhilo contine acid hialuronic pur cu cel mai inalt grad de concentratie disponibil pe piata. Astfel, m-am hotarat sa incerc si eu aceasta procedura mai ales pentru ca sunt garantate rezultate cu un aspect natural si disconfort redus.

Tratamentul cu Acid Hialuronic a devenit cel mai bun prieten al meu. Am apelat la aceasta procedura pentru a oferi un plus de volum buzelor si pentru a-mi recapata fermitatea si aspectul lumnos al tenului. Atunci cand am vazut oferta cu reducere pentru procedura de biorevitalizare Profhilo pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro si am citit despre beneficiile acestui tratament, m-am hotarat sa-l incerc si eu.

Tenul meu avea mare nevoie de o hidratare intensa si de o rejuvenare rapida. Am achizitionat voucherul cu reducere de 42% pentru 1 sedinta biorevitalizare Profhilo, 2 ml. fata sau gat de la doamna Doctor Saidac Mihaela de pe www.IzzyReduceri.ro si am fost foarte multumita de rezultate.

Am observat un lifting facial instant, pielea a devenit mai ferma, mai luminoasa si mai hidratata imediat dupa injectare. Biorevitalizarea cu PROFHILO presupune injectarea in 5 puncte pentru fiecare jumatate a fetei. Sunt selectate 5 zone fara vase mari sau nervi pentru a reduce riscurile.

Procedura a fost nedureroasa, nu am avut efecte adverse pentru ca produsul folosit este unul natural si nu a fost necesar un timp de recuperare, m-am putut intoarce la activitatile mele imediat dupa tratament.

Doamna doctor Saidac Mihaela este un specialist cu peste 22 ani de experienta si a fost foarte draguta si atenta, explicandu-mi intregul proces si rezultatele la care sa ma astept.

Acidul Hialuronic PROFHILO este un acid biotehnologic cu cel mai inalt grad de puritate si siguranta, fara aditivi, produs in Italia. Ofera fermitate si combate laxitatea pielii, oferind efect antiaging si de lifting.

Rezultatele pot fi vizibile dupa numai 2 sedinte si dureaza mai mult datorita calitatii superioare a produsului injectat.

Tratamentul cu Profhilo poate fi folosit oferind rezultate spectaculoase pentru zona fetei, zona gatului, maini, abdomen sau brate.

Frecventa tratament?

Sunt necesare 3 sedinte pentru ten matur (in jur de 50 de ani) sau pentru zonele foarte afectate (brate, abdomen); sedintele se fac la distanta de o luna.

Cum se efectueaza procedura?

Biorevitalizarea cu PROFHILO presupune injectarea in 5 puncte pentru fiecare jumatate a fetei.Sunt selectate 5 zone fara vase mari sau nervi pentru a reduce riscurile. Complexul unic pe piata contine cea mai mare concentratie de acid hialuronic si ofera rezultate de umplere, hidratare si de combatere a laxitatii crescute cu efect indelungat.

Cat dureaza rezultatele?

Rezultate sunt vizibile de obicei dupa numai 2 sedinte efectuate la un interval de 1 luna si are efect de pana la 1 an. Dupa 1 an se poate repeta procedura.

Indicatii dupa injectare:

-este recomandat sa se evite expunerea la soare, solar, frig si evitarea efortului fizic timp de o saptamana dupa procedura

-evitati bauturile si mancarurile foarte fierbinti in ziua efectuarii procedurii

-este interzis sa fumati si sa consumati alcool in primele 72 ore, sa aplicati machiaj in primele 24 ore sau efectuarea altor proceduri estetica sau dentare in primele 14 zile de la procedura

-nu se recomanda sa zburati cu avionul in primele 2 zile dupa injectare

-daca apar reactii adverse sau daca reactiile inflamatorii persista mai mult de 7 zile, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra

Pe mine m-a convins! Cu siguranta o sa repet procedura pentru a mentine rezultate spectaculoase pe care le-am obtinut in urma tratamentului. Daca vrei sa incerci si tu aceasta procedura, nu mai sta pe ganduri si viziteaza platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru a profita de ofertele cu reducere limitata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/biorevitalizare-cu-acid-hialuronic-profhilo