Călătorește la bordul unui Ford Fiesta de închiriat

BUCURESTI - 29 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Cauti Ford Fiesta de închiriat ? Când vine vorba de deplasări, fie ca tranzitezi un oraș, fie că ești în calitate de turist, mijlocul care îți asigură transportul este foarte important. De asemenea, chiar dacă ești șofer pentru mașina altcuiva sau dacă ești interesat să îți găsești tu un șofer, autovehiculul joacă din nou rolul principal.

Ford Fiesta de închiriat

Ford Fiesta de închiriat

 Ford Fiesta de închiriat - preturile mici apar pentru cei care inchiriaza pentru angajati.  

FIVE

În fiecare dintre aceste situații închirierea unui autoturism este mai fiabilă decât deplasarea cu mașina proprie. Astfel, am creat pentru tine un ghid cu pași de urmat pentru a avea parte de o călătorie fără impediemente!

            În primul rând, trebuie să te asiguri că agenția cu care urmează să colaborezi are echipa formată din oameni pasionați și profesioniști în ceea ce fac. Prin urmare, pe noi nu ne recomandă doar cei peste 12 ani de experiență.

            Ne recomandă și clienții pentru care am oferit servicii și alături de care am îmbunătățit tot ceea ce înseamnă fiabilitatea unui autoturism:  „Flexibili și amabili – prețuri avantajoase. Recomand!”.

 Un parc auto cu multiple modele de mașini - Ford Fiesta de închiriat

            Prin colaborarea cu noi îți punem la dispoziție multiple modele și categorii de mașini. De pildă, în funcție de nevoile pe care le ai, poți alege o mașină Low Cost, Compact, SUV, Microbus sau Cargo. Bineînțeles, dacă vrei să atragi privirile tuturor, te așteaptă autoturismele din categoria Luxury.

            Totuși, categoria cu cele mai multe cereri este cea Compact. Dintre toate modelele de automobile care aparțin acestei categorii, printre ele se remarcă Ford Fiesta.

            Datorită faptului că este o mașină spațioasă, ideală pentru mai mulți pasageri sau pentru mai multe bagaje, dar și pentru faptul că este potrivită atât pentru un drum lung sau pentru traficul dintr-un oraș, Fordul Fiesta prezintă o atracție pentru public. 

            Cu o cerere frecventă și bucurându-se mereu de un review bun din partea celor ce l-au închiriat, Fordul Fiesta poate fi alegerea potirivită chiar și pentru tine. Atenție, însă! - călătoria la bordul lui va fi de neuitat!

    Ford Fiesta de închiriat -  confort, siguranță și fiabilitate

            Deorece dorim să te scutim  de orice extra-efort, îți oferim opțiunea de a alege de unde urmează să preiei Fordul tău Fiesta. Mai mult decât atât, tot după bunul tău plac va avea loc și predarea autoturismului – nu trebuie să îl aduci neapărat în locul din care l-ai preluat!

            Fabricat în anul 2014, modelul pe care ți-l punem la dispoziție beneficiază deînchidere centralizată, geamuri electrice, oglinzi electrice și încălzite și servodirecție. Mai mult decât atât, vine dotat și cu ESP și ABS și aer condiționat, 2 airbag-uri, faruri de ceață și asistență la parcare.

            De asemenea, în cazul în care este nevoie, se pot atașa dispozitive precum suport de bicicletă, portbagaj suplimentar și scaun special destinat pentru protecția copilului.

            Prin urmare, este un tip de mașină care se potrivește perfect în cazul în care dorești să închiriezi un automibil pe termen scurt sau chiar pe termen mediu.

Gasesti Ford Fiesta de închiriat la cele mai bune preturi de la firma de inchirieri auto din Otopeni - Five.

    Condiții bune la prețuri și mai bune!

            În funcție de modalitatea pe care o preferi, mașinile din parcul nostru auto vin atât cu cutie de transmisie automată cât și cu cutie de transmisie manuală. Bineînțeles, poți alege orice model crezi că ar fi potrivit pentru călătoria ta! 

            În plus, deoarece deținem o flotă auto destul de distinsă, dacă folosești serviciul nostru de rent a car vei beneficia de mașini cu consum mic. Tot pentru că ne-am propus să venim în sprijinul bugetului tău, te informăm că închirierea unui autoturism nu presupune deloc investiția ta financiară!

            Pe lângă aceste aspecte, Inspecția Tehnică Periodică și reviziile sunt făcute la zi. Așadar, nu trebuie să te îngrijorezi nici pentru defecțiuni. Dacă totuși sesizezi apariția uneia, te rugăm săiei legătura cu firma – îți vom aduce gratuit un autoturism din aceeași gamă, cu care să îți continui călătoria.

            Deoarece ne caracterizează atât atenția – la detalii și la serviciile pe care le efectuăm - noi îți punem la dispoziție tot ceea ce îți este necesar, și chiar puțin mai mult decât atât!