Cauți un avocat expert in drept penal din București?

BUCURESTI - 8 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Juridic

Echipele de avocați acționează întotdeauna în beneficiul clientului. Avocații biroului de avocatura Buju Stanciu si Asociatii va pot veni in ajutor atat in Bucuresti, cat si in alte orașe in tara sau străinătate.

avocat Bucuresti

Ai nevoie de un avocat în București? Apelează la Buju Stanciu & Asociații

Un avocat expert in drept penal, de exemplu, adună informații și discută cu alte persoane pentru a rezolva cazul clientului. În ce alte domenii oferă avocații consultanță juridică?

Mai sus am menționat despre dreptul penal. Această arie de expertiză nu este singura în care avocații excelează. Există mult mai multe domenii în care un om al legii are experiență și cunoștințe vaste. Câteva dintre acestea sunt:

- drept fiscal;

- proprietate intelectuală;

- drept imobiliar și urbanism;

- drept civil;

- malpraxis;

- dreptul imigrației;

- blockchain și criptomonede;

- drept comercial și comerț electronic

- si altele.

Ești interesat de monedele cripto și de tehnologia blockchain?

Ce anume face un avocat expert în criptomonede și tehnologie blockchain? Cum te poate ajuta un avocat specializat legile cu referire la tranzactiile si investitiile in criptomonede.

În România, multe persoane au devenit interesate de valuta digitală. Preluată de la americani, această activitate de investiție în criptomonede a prins contur și la noi in tara. Cu toate acestea, există prevederi și anumite reguli care trebuie respectate când dorim să achiziționăm criptomonede.

Se spune că aceste monede digitale sunt precum banii reali, doar că nu îi ai fizic în posesie. Aceste monede sunt păstrate într-un portofel electronic. La ce se folosesc? De obicei se cumpără alte monede, se dau la schimb sau se adună pentru investiții de lungă durată.

Avocații le oferă consultanță fiscală clienților în ceea ce privește procesul de cumpărare și de vânzare a acestor monede digitale. De asemenea, clienților le sunt expuse în mod clar acțiunile care pot fi întreprinse în cadrul investițiilor cu criptomonede. Astfel, clienții sunt ajutați să ia deciziile potrivite.

Ce trebuie să știi despre dreptul imigrației?

Fenomenul imigrației este o realitate și pentru o țară precum România. Europa este un centru internațional multicultural, din care și țara noastră face parte. Astfel, străinii care vin să lucreze aici devin parte din cultura noastră organizațională. Aceștia au nevoie și de consultanță juridică, care poate fi oferită de avocați specializati pe dreptul imigratiei.

Această consultanță este oferită cu privire la:

- permise de ședere temporală sau pe termen lung;
    - prelungirea sau reînnoirea permiselor de ședere;
    - consultanță și asistență juridică pentru obținerea cetățeniei;
    - litigii care țin de imigrație;
    - asistență juridică cu privire la legile imigrației.

Deții o afacere în mediul online? Ce trebuie să cunoști despre legile comerțului electronic ?

Foarte mulți oameni se îndreaptă către Internet atunci când caută anumite produse sau servicii. Antreprenorii care conduc afaceri în mediul online trebuie să cunoască anumite legi și prevederi cu privire la comerțul electronic. Ce anume trebuie să știi din acest domeniu și cum te ajută avocații?

Echipele de avocați oferă consultanță juridică cu privire la mai multe aspecte ce țin de comerțul electronic. Se pot aduce în discuție:  contractele cu furnizorii de servicii de internet, contractele de găzduire a unei site web si multe altele.

Comerțul electronic este și el supus unor prevederi legale care trebuie respectate. Abaterile de la aceste prevederi îi pot costa scump pe antreprenori. Din acest considerent, avocații experți în comerțul online sunt indispensabili oamenilor de afaceri.

Dorești să îți deschizi o afacere? Iată câteva aspecte legale despre start-upuri și investiții

Mulți antreprenori își doresc să își deschidă propria afacere în România. Uniunea Europeană vine în sprijinul lor, alocându-le sume de bani cu care să își înceapă afacerea.

În acest domeniu avocații îndeplinesc mai multe sarcini:

-  redactează documente care țin de finanțare;

-  oferă consultanță juridică cu privire la selecția investitorilor;

- oferă consultanță în ceea ce privește gestionarea investițiilor ș.a.

Cauți un avocat din București? Apelează la Buju Stanciu & Asociații

Dacă ești din București, cunoaștem echipa potrivită pentru tine. Echipa de avocați Buju Stanciu & Asociații este expertă în mai multe arii. Astfel, ca orice problemă legală ai avea, acestia iti pot oferi ajutorul.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/cauti-un-avocat-expert-in-drept-penal-din-bucuresti