Ce trebuie sa stii cand alegi traverse de traverse de cale ferata?

Iasi - 20 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Constructii, Logistica/Transport

Traversele de cale ferata sunt elementele cheie din constructia feroviara si singurele responsabile de preluarea greutatii si de mentinerea ei. In acest fel, este important sa se tina cont de anumite caracteristici esentiale atunci cand trebuie sa alegi traversele de cale ferata.

traverse

traverse

 Specialistii Pamirco recomanda alegerea bazata pe elementele esentiale care definesc calitatea unei traverse. In esenta cele mai importante criterii in baza carora este impresios necesar sa alegi o traversa sunt :

-       Materialul din care sunt confectionate 

-       Producatorii de la care cumperi

-       Calitatea si profesioanalismul cu care sunt prelucrate

Rolurile unei traverse sunt importante pentru a ne da seama de ce trebuie sa alegem o traversa care respecta standardele impuse. La baza traversa are rolul de a :

-       Lega cele doua sintre ele printr-un sistem de prindere

-       De a oferi echilibru transportului feroviar 

-       De a prelua greutatea feroviara

In cele mai multe cazuri, transportul feroviar in lipsa traverselor este inexistent,tocmai pentru ca sarcinile lor sunt extrem de importante pentru calitatea si siguranta feroviara. Traversele de cale ferata trebuie sa fie prelucrate cu calitate, din acest punct de vedere, este necesar sa apelam la specialisti pe masura. 

Pamirco Manastiur este un producator cu o experienta in traverse de peste 15 ani. Fabrica Pamirco a insemntat dintotdeauna dezvoltare, implicare, modernizare si promptitudine, motiv pentru care traversele din lemn sunt la mare cerere astazi pe piata. Cu toate acestea, foarte multe studii dar si cercetari de piata au demonstrat ca lemnul este un material extrem de avantajos pentru constructia de la nivel exterior.

Societatea Pamirco a reusit sa ridice standardele produselor din Romania la nivel international, caci traversele de cale ferata au devenit produse de renume la nivel global. Dintre toate, diferentierea societatii Pamirco consta insusi in produsele fabricate la standarde europene. 

In prezent, Pamirco este un producator care fabrica o tipologie diversa de produse, cele mai esentiale fiind :

-       Traversele de cale ferata

-       Panourile asamblate

-       Cheresteaua tivita sau netivita

In categoria traverselor de cale ferata, Pamirco ofera o paleta importanta in functie de locul si sarcina de amplasare a traverselor :

-       Traverse normale de cale ferata

-       Traverse pentru poduri

-       Traverse pentru macazuri

-       Traverse pentru incrucisari

-       Traverse pentru poduri

Este important de precizat ca traversele Pamirco sunt prelucrate :

-       Pentru orice tip de ecartament

-       Conform SR EN 13145+A1:2012,

-       Fabricate exclusiv din stejar si fag

-       Impregnate cu un creozot de calitate superioara

Traversele din material lemnos reprezinta produse cu durabilitate in timp, ceea ce reprezinta si motivul principal pentru care clientii aleg materialul lemnos. Traversele de cale ferata din lemn de esenta tare marca Pamirco garanteaza in principal :

-       Rezistenta

-       Durabilitate 

-       Elasticitate

-       Uzura minima

-       Duritate 

-       Siguranta

Inainte de a alege orice alta traversa de piata, este important sa te gandesti ce asteptari ai de la un astfel de produs si ce caracteristici iti doresti sa indeplineasca. Este important sa observi daca doresti sau nu mai multa rezistenta si daca investitia ta vrei sa fie una de viitor. 

O traversa de cale ferata se alege intotdeauna in functie de ceea ce promite si asigura materialul pe termen lung. O traversa se alege in functie de costurile pe care le implica materialul, de modalitatea in care este prelucrata, de echipa si de aparatura care ofera un plus de valoare produsului. 

Calitatea unei traverse se bazeaza inclusiv pe capacitatea de adaptare a unei fabrici. In prezent, Pamirco a investit in aparatur moderna pentru a spori avantajele, profesionalismul dar si calitatea produselor. Traversele de cale ferata Pamirco sunt prelucrate inclusiv cu ajutorul a :

-       6 uscatoare de ultima generatie destinate uscarii artificiale 

-       Un aparat special modern de aburire a traverselor

Fiecare proces, aparat, etapa si produs folosit in prelucrarea traverselor, va defeni mai tarziu calitatea acestora si rezistenta in timp. Pamirco este un producator care fabrica traverse cu scopul de a le prelungi durata de utilizare. Daca doresti sa comanzi traverse la standarde europene, Pamirco Manastiur este solutia cea mai eficienta si rentabila de a comanda traverse oriunde in tara dar si in afara ei!

Ce ai de facut?

Acceseaza online Pamirco Manastiur.com, informeaza-te si alege datele de contact prin care doresti sa iei legatura cu specialistii Pamirco, scrie-le si da comanda de traversele tale din material lemnos!

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/ce-trebuie-sa-stii-cand-alegi-traverse-de-traverse-de-cale-ferata