Cel mai frumos cadou de Craciun: CronosDerm

Popesti Leordeni - 13 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

CronosDerm este o idee excelenta de cadou de Craciun pentru femeia speciala din viata dumneavoastra. La salon de infrumusetare gasiti serviciul de tratare a tenului CronosDerm. Intrebati cosmeticiana despre beneficiile CronosDerm, apoi cumparati un abonament pentru a-l darui cadou de Craciun.

CronosDerm cadou de Craciun

CronosDerm cadou de Craciun

 “Frumusetea este atunci cand te apreciezi si te iubesti” 

Zoe Kravitz

Pentru cei in pana de idei, salonul Illieen’s ofera o sugestie superba: cadou de Craciun sub forma de tratament CronosDerm. Luna decembrie este luna cadourilor, asadar salonul Illieen’s va este complice pentru a oferi cadou de Craciun unei femei speciale.

Tratamentul CronosDerm poate intineri aspectul tenului dupa o singura sedinta. Oferind un abonament de ingrijere a tenului pe post de cadou de Craciun, veti aduce zambetul pe fata prietenei, sotiei sau colegei de munca. 

De ce CronosDerm?

De ce CronosDerm pe post de cadou de Craciun? Un cadou de Craciun trebuie sa fie un motiv de bucurie. Pentru femei intretinerea aspectului corpului si tenului face parte din placerea lor de zi cu zi.

O vizita la salonul de cosmetica pentru un tratament facial aduce un zambet pe chipul unei doamne sau domnisoare. Oferiti un cadou de Craciun care ajuta intinerirea tenului – CronosDerm.

CronosDerm este ideal pentru ca de Revelion orice femeie isi doreste sa straluceasca. 

Daca sunteti femeie si doriti sa va rasfatati, cumparati pentru dumneavoastra propriul cadou de Craciun.

O sedinta de CronosDerm alunga anii de pe chipul dumneavostra, dar si ridurile de expresie. Intrati in noul an cu incredere de sine si cu un ten de milioane folosind procedura CronosDerm.

Beneficiile tratamentului CronosDerm

PIELE LASATA, OBOSITA - capata un aspect mai odihnit, mai ferm si vizibil tonifiat. CUPEROZA - dupa tratament pielea este mai densa, mai matasoasa, iar venele fine nu mai sunt vizibile. CICATRICI - se micsoreaza, devin mai netede, iar culoarea lor devine similara cu cea a pielii.

PETE HIPERPIGMENTARE - se estompeaza pana la stergerea totala. VERGETURI - isi pierd culoarea si textura le este imbunatatita, devenind mai putin vizibile. PROBLEME ALE SCALPULUI - stimularea semnificativa a circulatiei sanguine determina stimularea cresterii parului.