Cele mai bune prețuri la piese și echipamente moto!

BUCURESTI - 24 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Atunci când vine vorba de reparații în service-uri, știm cu toții cât de costisitoare sunt acestea. Tocmai din acest motiv îți recomandăm să apelezi la o firmă de piese moto de încredere precum moto-gear. În acest fel poți achiziționa piesele necesare la un preț reduc și să achiți doar manopera la service. Sau o altă variantă este să achiziționezi un kit de reparație cu ajutorul căruia te poți scuti de o vizită la mecanic, rezolvându-ți problema singur. Pe lângă piese moto și diverse accesorii îți poți achiziționa de la noi și un echipament moto complet.

moto

moto

 Te așteptăm să devii unul din clienții noștri fericiți! 

Moto-gear

De ce să apelezi la moto-gear.ro?

          Ei bine, în primul rând este foarte important să apelezi la o firmă de încredere. Doar în acest fel te poți asigura că produsele sunt asa cum trebuie să fie și că prețurile sunt corecte. Pe website-ul nostru găsești o multitudine de produse, iar ele sunt de mai multe feluri. Astfel, avem:

  piese OE
  piese AM.

          Despre tot ceea ce ține de aceste 3 categorii de produse vom vorbi în cele ce urmează. Raportul preț - calitate al produselor noastre este foarte echilibrat. Atunci când achiziționezi produse de la noi, nu vei plăti niciodată mai mult decât ar trebui.

          Dacă depinzi de un anumit buget, îți sugerăm să urmărești lichidările de stoc și diverse reduceri care există mereu pe website-ul nostru. În acest fel, poți achiziționa echipamente sau piese moto la un preț mult mai redus, bucurându-te de aceeași calitate a acestora. Odată ce ai comandat produsele, acestea vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil, fiind însoțite de un certificat de garanție și unul de originalitate. Certificatul de garanție este valabil 2 ani din momentul achiziționării produselor. Livrarea este gratuită pentru sumele care depășesc 350 de lei, iar pentru orice alte informații suplimentare ne poți contacta oricând!

Ce fel de produse poți achiziționa de la noi?

          Magazinul nostru nu deține doar piese moto, ci și o multitudine de alte piese pentru diverse autovehicule, piese dedicate pentru Harley Davidson, accesorii și echipamente moto. Astfel, gamele noastre principale de produse sunt:

  echipament moto
  enduro cross
  moto stradă
  ATV
  custom vintage
  snowmobil
  jet ski
  piese moto
  piese OEM
  lichidări de stoc.

          În cadrul acestor game de produse vei găsi alte categorii și subcategorii, astfel încât să poți ajunge cu ușurință la ceea ce cauți. Dacă nu reușești să identifici produsul căutat în acest fel, poți opta să cauți produsul dorit cu ajutorul motorului de căutare.

          Poți folosi de asemenea și un motor de căutare special, unde vei găsi toate piesele care sunt compatibile cu modelul vehiculului tău. Ajunge să introduci marca, anul de fabricație și modelul, iar rezultatele vor arăta toate produsele compatibile cu modelul tău, de pe site-ul nostru!

Ce fel de produse poți achiziționa?

          După cum am menționat și anterior, există 3 categorii sau 3 tipuri de piese pe care le găsești. Primul tip de produse sunt cele OE și fac referire la Original Equipment. În esență, piesele OE sunt acele piese cu care autovehiculul iese pe porțile fabricii. Sun practic piese originale produse de producătorul autovehiculului.

          Piesele OEM sunt o altă categorie de produse, al cărei denumire vine de la Original Equipment Manufacturer. Sunt foarte asemănătoare cu piesele OE, și practic sunt piese produse de către furnizori ai producătorilor autovehiculului, Important de reținut este faptul că uneori producătorul folosește piese OEM în loc de cele OE, așadar calitatea celor două rămâne la egalitate.

          Ultimul tip de produse sunt cele AM, adică aftermarket. Acestea sunt foarte cunoscute, deoarece sunt omologate internațional, funcționează la fel de bine și sunt compatibile precum cele originale, dar prețul lor este mult mai accesibil. Un singur lucru poate diferi, iar aceasta este calitatea produselor, care este mai scăzută decât a produselor originale.

Alege-ți produsele favorite de pe moto-gear!

          Acum că ai aflat tot ceea ce îți putem oferi și ai toate informațiile necesare despre piese moto, cu siguranță că vei ști ce să achiziționezi! Totul rămâne la latitudinea ta, în funcție de bugetul tău, nevoile și dorințele tale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/cele-mai-bune-preturi-la-piese-si-echipamente-moto