Cele mai durabile traverse de lemn - doar de la Pamirco Mănăștiur!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Dacă ești în căutarea unor traverse de cale ferată rezistente și la un preț avantajos, te afli la locul potrivit în momentul potrivit. În cele ce urmează vom vorbi despre compania Pamirco Mănăștiur și traversele de cale ferată produse de aceștia. Atunci când vine vorba despre traverse de cale ferată sau așa numitele railway sleepers , trebuie să alegi cu mare atenție firma producătoare. Tocmai de aceea noi îți venim în ajutor pentru a putea face această alegere mult mai simplu. Rămâi alături de noi și află tot ceea ce este important despre traversele de cale ferată!

traverse

Alegerea materialului din care este fabricată o traversă este probabil primul și cel mai important pas pe care trebuie să îl faci.

Pamirco

Câteva informații generale despre traversele de cale ferată

Traversele de cale ferată sau railway sleepers sunt o serie de elemente esențiale pentru suprastructura căii ferate. De ce? Deoarece ele oferă stabilitate căii ferate, reprezentând un element cu adevărat indispensabil. Pentru ca trenul să circule în siguranță este nevoie ca aceste traverse să fie calitative și fabricate din cele mai bune materiale.

Traversele pot fi împărțite în mai multe categorii în funcție de diverse criterii. Dacă vorbim despre materialul din care acestea sunt confecționate vom avea:

Traverse de cale ferată din oțel

Traverse de cale ferată din beton armat ( întărit cu tije de fier ) / beton precomprimat

Traverse de cale ferată din lemn de esență tare / moale.

Traversele de cale ferată produse de compania Pamirco sunt confecționate din lemn de esență tare. Deși lemnul de esență moale este și el rezistent, lemnul de esență tare oferă o durabilitate mai crescută în timp. Astfel pentru a asigura cea mai înaltă calitate, compania Pamirco a decis fabricarea traverselor de cale ferată din lemn de esență tare.

De ce să alegi traversele de cale ferată fabricate din lemn?

Traversele de cale ferata din lemn sunt avantajoase datorită unor factori pe care urmează să îi discutăm în cele ce urmează. În primul rând traversele fabricate din lemn sunt mult mai avantajoase ca și preț față de traversele fabricate din oțel sau din beton armat.

Un alt motiv pentru care ar trebui să alegi traversele din lemn este procesul de montare al acestora. Greutatea acestora poate fi până la de 8 ori mai mică comparativ cu cele din oțel sau beton. acest lucru va facilita o descărcare mai ușoară a acestora, dar și o montare mult mai simplă. De asemenea comparativ cu traversele din beton, în cazul traverselor din lemn există un risc mult mai mic ca acestea să fie deteriorate în momentul încărcării lor sau a descărcării.

Traversele din lemn sunt și foarte versatile, putând fi utilizate în cele mai multe cazuri. Astfel, o traversa din lemn poate fi utilizată:

În cadrul podurilor fiind singurele traverse care pot fi utilizate acolo
    în curbele cu o rază mai mică de 500 m
    în cadrul schimbătoarelor sau a macazurilor și încrucișărilor
    în zonele cu temperaturi extreme
    în zonele cu umiditate foarte crescută
    în apropierea mărilor și oceanelor unde există atât o umiditate crescută, cât și o concentrație crescută de sare în aer.

Ai încredere în compania Pamirco și nu vei rămâne dezamăgit!

Deși la început această companie era formată dintr-o mână de oameni, de a lungul anilor fabrica a început să se dezvolte din ce în ce mai mult, ajungând să fie cunoscută chiar și la nivel internațional. Totuși pentru a ajunge la acest nivel a fost nevoie de ani de experiență și o echipă complet dedicată muncii pe care o prestează. De a lungul timpului, pentru a ajunge la standardele internaționale impuse, cei de la Pamirco au fost nevoiți să îndeplinească anumite criterii pentru a obține o serie de certificări esențiale.

Aceste certificări sunt:

Autorizaţia de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” , dar şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”;

Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – ”Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Certificatele: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;

Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Contactează și tu echipa Pamirco!

Dacă îți dorești să colaborezi cu această fabrică, tot ceea ce trebuie să faci este să îi contactezi printr-una din metodele pe care le găsești pe site-ul acestora. Alege calitatea, alege Pamirco Mănăștiur!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/cele-mai-durabile-traverse-de-lemn-doar-de-la-pamirco-manastiur