Creează-ți cel mai bun echipament moto cu ajutorul moto-gear!

BUCURESTI - 29 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Echipamentul moto este un aspect foarte important atunci când vine vorba de siguranța călătoriei. Nu doar motocicleta trebuie să fie bine echipată cu piese moto calitative, ci ai nevoie și de un echipament moto bun. În acest articol vom vorbi de importanța purtării echipamentului moto, de ce să alegi anumite piese vestimentare, dar și ce produse găsești pe website-ul nostru. Așadar, rămâi aici și citește în continuare articolul pentru a afla cum să procedezi atunci când vine vorba de achiziția unui echipament moto.

moto

moto

 Este important să privești echipamentul ca un scut. 

Moto gear

Importanța purtării echipamentului moto

          Purtarea constantă a unui echipament moto este un lucru pe care foarte mulți îl neglijează. Astfel, foarte multă lume poartă doar casca, sau echipament incomplet, sau nu poartă deloc echipament. Acest lucru este o problemă cu adevărat, deoarece în acest fel conducătorul este expus la enorm de multe riscuri.

          În trafic nu totul ține de tine, ci multe accidente și întâmplări nefericite țin de ceilalți participanți la trafic. Așadar, nu îți poți asigura siguranța doar prin faptul că tu conduci regulamentar și cu atenție. Tocmai din acest motiv trebuie să iei anumite măsuri de siguranță precum un echipament moto calitativ și complet, dar și piese moto calitative sau dedicate motocicletei tale, precum cele din categoria Harley Davidson.

          Știm că un echipament moto complet poate fi o investiție destul de costisitoare, dar este una de lungă durată și care chiar îți asigură siguranța de fiecare dată când ieși în trafic. De asemenea, există și alte aspecte importante legat de echipamentul moto, precum mărimea. Aceasta trebuie aleasă cu atenție pentru a fi sigur că ești protejat corespunzător.

Ce produse deținem în categoria de echipamente moto?

          Deoarece am dorit diversitate în ceea ce privește echipamentele moto, am decis să avem echipamente moto dedicate bărbaților, femeilor, dar și copiilor. Astfel, în gama de echipamente moto vei găsi următoarele produse:

Căști

  căști full face
  căști open face
  căști motocross
  viziere de schimb

Echipament stradă

  jachete textile bărbați
  jachete piele bărbați
  jachete textile damă
  jachete piele damă
  costum de ploaie

Mănuși

  mănuși sport bărbați
  mănuși sport damă
  mănuși cross bărbați
  mănuși cross damă
  mănuși snow bărbați
  mănuși snow damă
  mănuși mecanic

Protecții

  protecție coloană
  protecție genunchi
  protecție braț
  protecție piept
  brâuri

Enduro cross

  tricouri bărbați
  tricouri damă
  pantaloni bărbați
  pantaloni damă
  tricouri copii

Ochelari

  ochelari de protecție
  ochelari de soare
  lentile de schimb.

Cum să îți alegi echipamentul potrivit?

          Alegerea echipamentului poate fi și ea o dificultate, în special dacă ești începător. Trebuie să ții cont de unele aspecte. Spre exemplu, un aspect important este mărimea. Un echipament moto mic îți va fi incomod, te va strânge și îți va crea dificultate atunci când conduci. Este esențial ca echipamentul să îți ofere libertatea de mișcare. Dacă achiziționezi un echipament mult prea mare, riști ca acesta să te încurce. Se poate agăța cu ușurință în diverse componente ale motocicletei, distrăgându-ți astfel atenția de la condus.

           Aceeași regulă cu importanța mărimii se aplică și în cazul căștii. O cască trebuie să fie așezată perfect. Spre exemplu, o cască prea mică îți va provoca dureri de cap, în timp ce o cască prea mare poate face mai mult rău decât bine. De ce? Deoarece spațiul acela gol este un spațiu în care capul se poate deplasa în cazul unui impact, lovindu-se de interiorul căștii. În acest fel impactul este resimțit mult mai puternic și ești expus la traumatisme grave.

          De asemenea, și materialul trebuie ales cu atenție. Materialul trebuie să fie unul care să permită pielii să respire.  Acesta trebuie să îți ofere siguranță atunci când îl porți, fără a te incomoda și a-ți provoca probleme.

Alege-ți un echipament potrivit cu ajutorul echipei noastre de experți!

          Dacă întâmpini dificultăți în alegerea echipamentului, nu este nicio problemă! Echipa noastră de experți îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să îți alegi echipamentul ideal. Prioritatea noastră numărul 1 ești tu și siguranța ta, așadar suntem încântați să te ajutăm cu orice. Ne poți vizita în magazinul fizic, sau ne poți contacta prin email, telefonic sau prin intermediul formularului de contact!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/creeaza-ti-cel-mai-bun-echipament-moto-cu-ajutorul-moto-gear