Cum atragi clienți cu litere luminoase?

Oradea - 16 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Cum convingem clienții să intre în magazinul nostru? Să fie modul în care este aranjat acesta pe din afară? Pancartele sau poziționarea lui printre alte clădiri sau într-un centru comercial aglomerat?

litere luminoase

litere luminoase

 Cu orice tip de reclamă luminoasă ai alege, ești cu un pas mai aproape de vizibilitatea pe care ți-o dorești. 

Litere Luminoase

Toate aceste răspunsuri sunt valide, însă noi ne-am gândit la altceva. Cum ar fi dacă ai afla că o reclama formata din litere luminoase este ceea atrage clienții? 

Sunt seturile de reclame din litere volumetrice bune pentru afacerea ta?

Ce-ți trece prin minte când te gândești la litere cu iluminare LED? La ce se folosesc ele și de ce este atât de mult accent pus pe ele? Spre surprinderea ta, aceste tipuri de litere sunt folosite în mod special de către firme și companii. De ce? Să fie „vizibili”. 

Literele luminoase, în special cele mari, sunt folosite cu un scop anume. Să permită firmelor să se afle în atenția persoanelor care trec pe lângă clădirile lor. Bineînțeles, sunt folosite și pentru reclame. Cele mai populare litere volumetrice de pe piața actuală ar fi:

- din neon spectral;

- din plexiglass;

- din metal cu iluminare LED;

Care dintre aceste tipuri ar scoate la lumină specificul firmei tale? Fiecare tip vine cu caracteristicile sale, iar noi te vom ajuta să faci alegerea potrivită.

Litere volumetrice din neon spectral

Ca să te asiguri că reclama sau numele firmei se va vedea cum trebuie, îți propunem literele din neon spectral. Acest tip de reclamă este executată manual și este printre cele mai frumoase din câte există. Cu ele sigur nu dai greș dacă vrei să fii în atenția celorlalți.

Singurul dezavantaj al acestor reclame cu neon spectral este că fabricarea lor durează. Din cauza faptului că sunt lucrate manual, timpul de fabricare variază în funcție de mai mulți factori. În mare, aceste reclame sunt pentru cei care vor să atragă atenția într-un mod spectaculos.

Litere volumetrice din plexiglass

Plexiglass-ul este o sticlă organică, utilizată pentru crearea diverselor obiecte. Reclamele luminoase din plexiglass sunt rezistente la șocuri și chiar și la ploaie. Aceste reclame se regăsesc de obicei în interior. Pentru exterior, se folosește plexiglass care să reziste la ploi și alte eventuale șocuri.

În România, majoritatea firmelor preferă să aibă reclame luminoase făcute din plexiglass. Aceste reclame sunt echitabile ca preț, plus că rezistă în timp. Cine nu și-ar dori investiții de lungă durată la prețuri acceptabile? Literele luminoase din plexiglass vin și în culori variate; culorile atrag cel mai repede clienții către tine.

Litere volumetrice din metal cu iluminare LED

Reclamele luminoase bazate pe iluminare LED sunt cele mai populare. Atât în România, cât mai ales în străinătate, reclamele cu iluminare LED sunt la tot colțul. Acestea prezintă numeroase avantaje, iar firmele se bucură de produse de calitate la prețuri corecte.

De ce să alegi reclame luminoase din metal cu iluminare LED? Din simplul motiv că:

- sunt mai ieftine decât alte tipuri de reclame;
- au o stabilitate îndelungată în timp;
- nu consumă la fel de multă energie ca cele din neon;
- nu sunt obositoare pentru ochi.

Litere volumetrice fără iluminare

O ultimă categorie din lista noastră este dată de literele volumetrice fără niciun fel de iluminare. Aceste reclame sunt preferatele firmelor care nu doresc să investească prea mult în reclame. Literele sunt făcute din acrilic sau metal, fără a fi iluminate cu LED sau neon.

Literele volumetrice fără iluminare își au și ele locul lor. Chiar dacă acestea nu sunt iluminate, nu înseamnă că nu atrag atenția. Cu cât sunt mai mari, făcute în special din culori aprinse, acestea atrag atenția pe care firmele și-o doresc. 

Literele volumetrice sunt un mod de promovare vizibil

Speram că ți-am răspuns la întrebarea „de ce aș cumpăra litere volumetrice?” Cel mai banal răspuns este că acestea te ajută să atragi clienți. Cu cât mai spectaculoasă reclama, cu atât mai mulți clienți îți trec pragul. Nu uita, poți alege între mai multe tipuri de reclame luminoase:

-  din neon spectral;

-  din plexiglass;

-  din metal cu iluminare LED;

-  fără iluminare.

Cu orice tip de reclamă luminoasă ai alege, ești cu un pas mai aproape de vizibilitatea pe care ți-o dorești. Tot ce trebuie să faci este să găsești magazinul perfect care să îți ofere produsele perfecte. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/cum-atragi-clienti-cu-litere-luminoase