Curs de Microneedling pentru cosmeticieni sustinut de medic specialist dermatolog, Dr. Raluca Harnagea, 8 dec. 2018

BUCURESTI - 27 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Cursuri

Esti cosmetician si vrei sa avansezi in cariera? Urmeaza cursul de Microneedling sustinut de Medic Specialist Dermatolog, Dr. Raluca Harnagea pe 8 decembrie 2018 la Bucuresti! Poti achizitiona voucher pentru accesul la curs pe platforma de promovare www. IzzyReduceri.ro .

Curs Microneedling sustinut de medic dermatolog, Dr. Raluca Harnagea, 8 dec. 2018, intre orele 12-18 la Bucuresti. Oferta www.IzzyReduceri.ro

Curs Microneedling sustinut de medic dermatolog, Dr. Raluca Harnagea, 8 dec. 2018, intre orele 12-18 la Bucuresti. Oferta www.IzzyReduceri.ro

Avanseaza in cariera! Daca esti cosmetician si iti doresti sa faci un pas inainte si sa inveti ceva nou care va schimba tenul clientelor tale te invitam sa participi la cursul de Microneedling sustinut de Medic Specialist Dermatolog, Dr. Raluca Harnagea, la Bucuresti in data de 8 Decembrie 2018 intre orele 12:00 – 18:00.

Dupa cum probabil stii, Microneedling este una dintre cele mai cautate proceduri de estetica faciala, ce implica microintepaturi controlate la nivel facial.

Cursul are un cost de 1000 lei, iar la final se elibereaza diploma de participare si hands on.
Acesta include:

- in ce consta mezoterapia cu microneedling?
- date generale despre anatomia pielii
- determinarea tipului de piele
- aplicatii si recomandari in dermato-cosmetica
- precautii
- protocol
- contraindicatii ale mezoterapiei cu microneedling
- mezoterapia cu microneedling in practica
- cazuri clinice
- terapii combinate pe care le puteti realiza in salon sau cabinet.
- grupe de substante

Procedura de Microneedling asigura patrunderea in derm a vitaminelor si substantelor nutritive. Totodata, aceste mici intepaturi care penetreaza pielea activeaza mecanismul de autoaparare si autovindecare al organismului, care initiaza automat producerea de colagen si elastina.

Terapia se poate efectua atat pentru pielea tanara, cat si pentru pielea matura care intr-adevar are nevoie de un boost atunci cand vine vorba de stimularea productiei de colagen.

Prinde beneficii se numara ameliorarea ridurilor, tratarea pungilor de sub ochi si a cearcanelor, acneea intr-o forma mai putin agresiva si diminuarea cicatricilor acneice. Terapia poate fi folosita si la nivel corporal, prezentand beneficii in tratarea vergeturilor si a celulitei, dar si in cazul parului, ameliorand caderea si incetinind procesul de albire.

Cel mai important lucru pe care il ofera Cursul de Microneedling este faptul ca veti beneficia de suport dupa finalizare sesiunii. Se va forma un grup pe Whatsapp sau Facebook unde se vor pune poze, cazuri si intrebari, iar doamna doctor Raluca Harnagea va raspunde tuturor. 

Despre Izzy Reduceri

Platforma www.IzzyReduceri.ro promoveaza oferte cu reducere pentru servicii de Infrumusetare, Sanatate, Sport si Turism. In cei 8 ani de activitate platforma de publicitate a promovat peste 1500 de companii, atat start-up cat si consacrate. Companiile cu vechime apeleaza la promovarea prin oferte cu reducere in perioadele mai slabe ca si activitate sau atunci cand lanseaza servicii noi.