De ce să folosești Dacia Logan de închiriat?

BUCURESTI - 24 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Monden / Lifestyle

Cu mai mult decât 12 ani de experiență în spate, Five activează pe piața de actualitate oferind posibilitatea închirierii unor mașini elegante și sigure în schimbul unui preț echitabil și corect. Poziționată lângă aeroportul din Otopeni, ca turist, simplu trecător sau șofer - automobilele închiriate prin intermediul agenției sunt modalitatea perfectă de deplasare! La Five poti gasi Dacia Logan de inchiriat.

Dacia Logan de inchiriat

Dacia Logan de inchiriat

 Dacia Logan este Masina ideala pentru clientii persoana juridica care au nevoie de masini la pret bun pentru angajatii lor.  

FIVE

Adeseori ne putem socoti viața ca fiind una agitată, motiv care persistă chiar și atunci când tranzităm o anumită zonă sau când ne debarcăm de la bordul unui avion. Având ca avantaj poziția, firma de închirieri auto ușurează îți ușurează întreaga excursie.

            Așadar, ca și client, îți poți alege locul din care dorești să prieiei mașina, dar și locul din care mașina, la finalul călătoriei tale, urmează să fie preluată. Deci, chiar dinainte ca tu să interacționezi cu automobilul închiriat, ne vom asigura să beneficiezi de cel mai înalt confort, ducând întreaga ta călătorie la un alt nivel!

Conduci mașina visurilor tale

            Fie că dorești să te deplasezi într-o mașină din categoria Cargo, Compact, Low Cost, Luxury, Microbus sau SUV, îți punem la dispoziție un parc cu auto cu multiple modele de mașini.

            Bineînțeles, fiecare automobil prezintă anumtie optimizări, în funcție de categoria din care face parte. Așadar, dacă ar fi să alegi o Dacia Logan din categoria Low Cost, mașina va fi dotată cel puțin cu geamuri și oglinzi electrice, închidere centralizată, climă/aer condiționat, ABS, ESP și EBD și airbag-uri.

            Prin diversitatea pe care o prezintă, mașina de care poți beneficia poate să fie destinată ori rezolvării treburilor în oraș – mașină primită de la firmă, sau poate să fie destinată unor evenimente unde opulența își spune cuvântul.

            În mod evident,  în funcție de modalitatea în care preferi și ești obișnuit să conduci, sau  poate dacă ideea unei experiențe noi te încântă, poți alege un automobil cu transmisie manuală sau unul cu transmisie automată. În orice caz, serviciul de închiriere va fi cât de poate de fiabil și avantajos ca preț.            

O călătorie plăcută într-o mașină confortabilă - Dacia Logan

            Indiferent de persoana care alege serviciul rent a car, îi vom respecta cu lux de amănunte așteptările și nevoile legate de călătoria sa.

            Alegând să lucrăm împreună, confortul, siguranța și calitatea transportului îți vor fi cu desăvârșire asigurate. Prin urmare, îți punem la dispoziție întreg pachetul de accesorii de care ai nevoie pentru a nu lipsi nimic din ceea ce consideri o călătorie perfectă!

            Dacă deplasarea ta va fi una de lungă durată, confortul interior al automobilelor te va face să uiți de kilometrii rămași până la destinație. Fiind o călătorie lungă, dar chiar într-o deplasare pentru un interval mai scurt de timp, bagajele îți vor fi alături.

             Pentru a nu fi incomodat de acestea, portbagajele mașinilor noastre sunt cât se poate de încăpătoare. Adițional, se poate atașa un portbagaj suplimentar. Iar dacă deplasarea se face în familie, asigurăm siguranța copilului prin intermediul scaunului special de protecție.

Deplasări deloc costisitoare cu Dacia Logan

            Întrucât pentru noi siguranța și corectitutinea se află pe primul loc și deoarece ne dorim să sprijinim cât mai mult venitul clientului, venim cu oferte și servicii accesibile pentru orice tip de deplasare – independentă, de grup, de familie sau de serviciu.

            În primul rând, mașinile pe care ți le punem la dispoziție au un consum mic, scăzând automat din suma pe care trebuie să o alocați călătoriei. Astfel, îți poți crea un fond de economii pentru activități auxiliare.

            Mai mult decât atât, o mașină închiriată reprezintă o mașină pentru care tu ca și șofer nu trebuie să investești financiar. Automobilul pe care îl primești vine cu inspecția tehnică periodică făcută la timp, având toate actele necesare în conformitate cu legislația în vigoare.

            Tendința generală este de a considera că o mașină se poate închiria doar în schimbul unei sume substanțiale de bani. Dacă vrei să îți demonstrezi că  acest lucru nu este decât un mit des întâlnit pe piața rent a car, te invităm să colaborăm!

Taguri: dacia logan