De ce sunt railway sleepers apreciate de firmele din UK?

BUCURESTI - 9 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Logistica/Transport

Railway sleepers sunt acele produse cunoscute pe piata internationala si apreciate de firmele mari din UK. In traducere railway sleepers inseamna traverse de cale ferata. Se mai foloseste si termenul de wooden sleepers care inseamna traverse din lemn.

railway sleepers

railway sleepers

 Carrying on the tradion of the Lumber Factory from Manastiur, Pamirco is a thriving company with an experience for over 15 years in the wood processing field.  

Pamirco

Railway sleepers sunt traversele de cale ferata. Aceste traverse – sleepers – sunt fabricate din lemn de esenta tare si sunt folosite in constructia de cale ferata. 

In Romania, traversele de cale ferata sunt produse folosite la modernizarea cailor ferate. In tari din Europa, Asia si Africa aceste railway sleepers sunt folosite si in alte industrii. 

Pe langa intrebuintarea la construirea de cale ferata, firmele din strainatate folosesc traversele si in design. Cum de sunt apreciate traversele in UK?

 In Marea Britanie railway sleepers sunt extrem de populare in design, arhitectura si decoratiuni pentru spatii de evenimente. Railway sleepers sunt apreciate in domenii creative si de decoratiuni: gradinarit, decorarea si amenajarea spatiilor din parcuri sau gradini personale. 

 Traversele din lemn aduc un suport rezistent si ajuta la delimitarea zonelor in care sunt plantate diverse flori ornamentale. O gradina este frumos departajata cu ajutorul unor traverse de lemn. De asemenea, cu ajutorul acestor produse se pot construi trepte in jurul unui foisor / terase in aer liber.

Gradinarit si creativitate

Domeniul gradinaritului si al amenajarilor de zone de relaxare necesita creativitate. Persoanele care lucreaza in amenajarea spatiilor verzi folosesc elemente din lemn pentru a crea o atmosfera cat mai naturala. Traversele de cale ferata sunt lucrate din lemn si au rezistenta mare la umiditate. Aceste materiale sunt ideale pentru a fi folosite in exterior unde sunt expuse la soare, apa si temperaturi diverse.

Railway sleepers – traverse de cale ferata

Traverse din lemn pentru gradinarit si cele de cale ferata sunt similare la forma si materiale componente. Lemnul este folosit pentru a lucra traverse rezistente la presiune ridicata si temperaturi diferite. In gradina, lemnul este un element care se integreaza usor si adauga un plus de natural si autenticitate spatiului. 

Compania romaneasca Pamirco lucreaza de ani de zile traverse din lemn si alte elemente necesare cailor ferate. O firma cu traditie, precum Pamirco, cunoaste secretele prelucrarii lemnului. Pentru a obtine traverse rezistente din lemn, pentru gradina sau calea ferata, va recomandam sa comandati de la firma Pamirco.