Descopera firma Pamirco si traversele din lemn

Cluj-Napoca - 24 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Stiinta / Cercetare

Ti s-a intamplat sa auzi macar o data de Pamirco Manastiur? Producatoare de railway sleepers de peste 15 ani, fabrica ofera produse de calitate superioara intr-un timp util si ofertant pentru client. Iata cum te poate surprinde brand-ul.

traverse de cale ferata

traverse de cale ferata

 Acceseaza website-ul Pamirco Manastiur afla serviciile si modalitatile de prelucrare a lemnului si te vei convinge de calitatea superioara a acestor produse.  

Pamirco

Railway sleepers - produse de cea mai apreciata fabrica la nivel international

Fabrica Pamirco reuseste sa surprinda orice client inca din primele colaborari sau cautari pe Internet. Firma este destul de cunoscuta atat la nivel national cat si la nivel international, fiind printre cei mai apreciati experti in prelucrarea prompta si calitativa a lemnului. Cunoscuti in tari precum Egipt, Anglia, Japonia,Olanda,Bulgaria si multe alte zone din afara, Pamirco are peste 529701 de traverse prelucrate pana la aceasta ora.

Valorificarea acestui brand are la baza unul dintre cei mai importanti factori pentru clienti: experienta. Multe din realizarile firmei se datoreaza cunostintelor acumulate de-a lungul timpului care au dus zilnic la perfectionarea serviciilor si automat a produselor. In cadrul fabricii se tine constant cont de noile preferinte de pe piata si evolutia care are loc in aceasta industrie. Motiv pentru care produsele Pamirco sunt actuale, moderne si pot corespunde cerintelor impuse de client. Modernizarea acestui tip de produse porneste de la materialele folosite, pana la etapele de prelucrare si in final aparatura prin intermediul caruia traversele capata contur.

Railway sleepers – prelucrate prin metode inovative

Produsele oferite de Pamirco sunt actuale datorita mijloacelor de prelucrare a celor mai importante piese din fabrica : traversele. Prelucrate doar din material lemnos de esenta tare, fabrica se asigura ca recomanda produse care indeplinesc mai intai de toate, nivelul de rezistenta si duritate necesar in constructiile de cai ferate. Desi, nu este unul dintre cele mai usoare materiale de prelucrat, lemnul detine proprietati naturale care ii permite sa fie mult mai folositor si usor adaptabil pentru caile ferate.

Principalele etape prin care traversa trece vizeaza mai intai taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului. Cea din urma etapa se realizeaza cu un creozot de inalta calitate pentru a asigura rezultatele optime. In ceea ce priveste uscarea artificiala a traverselor, fabrica ofera 6 uscatoare de ultima generatie care sa garanteze calitatea inalta a produsului si in final un aburitor modern. Aparatura este un factor important pentru prelucrarea traverselor, din acest motiv Pamirco investeste constant in acestea si achiziționeaza doar produse moderne care sa imbunatateasca starea traverselor.

Traverse cale ferata Pamirco - adaptate pentru orice context 

Lemnul este un material mai fiabil care permite prelucrarea sa in functie de anumiti factori pe care ii prefera clientul sau contextul in care urmeaza sa fie amplasat. Traversele din lemn prelucrate de firma Pamirco pot fi adaptate unor situatii speciale, precum : necesitatea elasticitatii,nevoia de absorbtie a vibratiilor sau izolare pentru locuitorii din zonele adiacente. Acest lucru poate fi posibil tot prin intermediul aparaturii moderne.

 La Pamirco veti regasi un numar variat de produse, mai ales in ceea ce priveste traversa: traverse de cale ferata normale, traverse pentru macazuri, pentru incrucisari sau pentru poduri. Toate pot fi prelucrate in functie de nevoile clientului sau de mediul in care urmeaza sa fie amplasate. In cazul in care, consumatorul mai necesita si alte elemente lemnoase pe langa traverse, aceste produse pot fi proiectate si fabricate la Pamirco in urma cererii clientului. Varietatea serviciilor iti permite sa achizitionezi orice produs la o calitate superioara. 

Traverse cale ferata Pamirco - de 15 ani ofera cea mai buna calitate

Pamirco detine o echipa cu principii si valori importante, din acest motiv profesionistii de astazi pun foarte mare accent pe vanzarea de produse calitative. Experienta celor 15 ani i-a invatat ca cea mai buna investitie, e atunci cand investesti in tine, in produse de calitatea si in ceea ce iti inspira cel mai mult profesionalism. Cu membri de elita in prelucrarea lemnului, Pamirco fabrica anual traverse pentru clienti straini sau pentru cei din tara noastra. 

Traversele lemnoase sunt produse apreciate pentru modul cu care sunt prelucrate cat si pentru materialele atent folosite. Fabrica Pamirco te invita sa incerci produse moderne, rezistente dar si durabile. Contacteaza echipa si comunica-ti preferintele in materie de traverse, vei fi surprins ca in sfarsit cineva iti poate satisface toate nevoile printr-un singur produs marca Pamirco.