Detergent igienizant marca Arcalux

BUCURESTI - 25 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Arcalux introduce un detergent igienizant destinat curatarii si igienizarii suprafetelor. Locatiile pe care Arcalux le recomanda pentru curatare si igienizare cu detergent igienizant de tip CORISEPT DD sunt hoteluri, restaurante, cantine (HORECA).

 Comunicarea este cea mai importanta în tot ceea ce facem. Prin produsele noastre suntem alaturi de clientii nostrii întreaga zi din momentul trezirii si pâna seara la culcare. 

Stelian Mocanu

Un detergent igienizant de tip CORISEPT DD de la firma Arcalux puteti folosi pentru curatenie in uz institutional. De exemplu, acest tip de detergent igienizant poate fi folosit de firmele de curatenie in spatii precum mall-uri, magazine, transport in comun sau banci. Produsele Arcalux sunt special gandite sa vina in ajutorul celor care se ocupa cu igienizarea si curatarea spatiilor.

Printre produsele acestui brand se afla Detergent igienizant CORISEPT DD, Clor gel igienizant, Degresant, Decapant, Detartrant si solutiile de curatare si mentinere a instalatiilor pe timp de iarna (antigel pentru instalatii si centrale termice). 

Arcalux - detergent igienizant CORISEPT DD

Utilizarea acestui detergent igienizant se face pe suprafete precum: plastic, sticla, metal sau cauciuc.

Detergentul poate fi folosit cu succes pe suprafete tari precum gresia si faianta din incinta unui spital. Datorita compozitiei chimice a acestui produs, putem aplica solutia si pe suprafetele vopsite fara a distruge vopseaua. Folosirea unui detergent concentrat pentru igienizare scade riscul mare de contaminare microbiana.