Deții un Harley Davidson? La noi găsești piesele de schimb necesare!

BUCURESTI - 27 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Dacă ești un deținător de Harley Davidson probabil știi și tu cât este de important ca locul de unde achiziționezi produsele să fie de încredere. Un loc de încredere îți va asigura piese de calitate înaltă, originale și promptitudinea serviciilor. Magazinul nostru deține doar piese de calitate și originale, iar tocmai din acest motiv vei primi o garanție de 2 ani pentru orice produs achiziționat.

 După cum se știe deja, motocicletele Harley Davidson sunt folosite în special pentru călătorii pe drum lung, așadar confortul conducătorului este un lucru absolut crucial. 

Moto Gear

Ce categorii de piese Harley Davidson deținem?

          Probabil că acum te întrebi ce categorii de echipamente și piese moto deținem. Fiecare categorie de produse este împărțită în subcategorii, așadar modul de căutare pe site-ul nostru va fi unul rapid și eficient. Categoriile mari de piese Harley Davidson sunt:

  -Evacuare
  -Ghidoane & oglinzi
  -Sissy bar & portbagaj
  -Lumini
  -Instrumente bord
  -Șa.

          Pe lângă acestea,  mai există și o secțiune de piese OEM ( Original Equipment Manufacturer ) și una de echipament moto. Dacă nu dorești să navighezi pe site în funcție de categorii și subcategorii, poți folosi motorul de căutare special. În cadrul acestui motor de căutare îți introduci modelul motocicletei și anul fabricației, iar astfel vei ajunge la piesele compatibile cu modelul tău.

Vrei să îți repari singur motocicleta? Kit-urile sunt răspunsul tău!

          Dacă îți dorești să îți rezolvi problemele singur, fără a mai apela la un mecanic, atunci pe site-ul nostru vei găsi diverse kit-uri care conțin tot ceea ce este necesar, inclusiv instrucțiuni. Astfel chiar și dacă ești începător, montarea unui astfel de kit va fi simplă si intuitiva.

          Pentru modelele de Harley Davidson vei găsi kit-uri de reparație pentru frână și ambreiaj. Prețurile unor astfel de kit-uri variază între 89 lei și 225 lei, fiind astfel accesibile pentru oricine, indiferent de buget. Un astfel de kit vă va scăpa de o investiție costisitoare de la un service.

          La fiecare kit în parte veți găsi componentele, dar și modelele compatibile enumerate cronologic. Dacă ai probleme în legătură cu alegerea kit-ului potrivit, nu ezita să ne contactezi telefonic, prin email sau prin formularul de contact disponibil pe site. De asemenea, experții noștri te așteaptă să ne faci o vizită în magazinul fizic.

De ce să alegi o șa de calitate?

          Să achiziționezi o șa nouă nu este o investiție ieftină, dar este una necesară. O șa comodă, pe lângă confort îți va oferi și siguranță și va minimiza riscul de accidente. 

          Investiția într-o șa de calitate este astfel una absolut necesară. Șaua poate fi de piele sintetică, piele naturală sau de material textil. De asemenea, un alt rol important îl are mărimea. Spre exemplu o șa mai lată poate oferi un confort mai sporit față de o șa mai îngustă.

          Ca și subcategorii la categoria principală de șa veți găsi:

  -Șa Pillion Pads universal
  -Șa Harley Dresser Touring
  -Șa pentru Harley Dynaglide
  -Șei pentru Harley FX / FL
  -Șei pentru Harley Rigid Frame
  -Șei pentru Harley Soft Tail
  -Șei pentru Harley Sportser
  -Șei pentru moto stradă.

          Dacă vrei ca schimbrea să fie una completă, optează și pentru un spătar de șa nou din aceeași categorie.

 

Anvelopele – un aspect important al siguranței

          Un alt aspect important al siguranței conducătorului îl reprezintă anvelopele. O anvelopă de calitate înaltă aderă corespunzător pe sol, lucru care duce la diminuarea alunecării și accdientelor. Cele mai frecvente accidente sau alunecări se produc în condiții meteo nefavorabile, cum ar fi ploaia, sau atunci când în curbe există pietriș sau nisip.

          Deși anvelopele mai calitative nu îți pot garanta 100% eliminarea alunecării, o pot diminua semnificativ. Odată ce alegi să faci o astfel de investiție, menținerea anvelopelor este esențială. Așadar, ca protecție împotriva penelor optează pentru o soluție slime de protecție. Aceasta se găsește în diferite cantități și are rolul de a proteja anvelopa împotriva unei pane de caciuc. Protecția este asigurată pe o perioadă de 2 ani.

          Categoriile de anvelope pentru Harley Davidson:

  -Anvelope stradă BIAS față / spate
  -Anvelope stradă RADIAL față / spate

          Așadar, te așteptăm să ne vizitezi magazinul online și să îți alegi produsele favorite pentru Harley Davidson chiar acum!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/detii-un-harley-davidson-la-noi-gasesti-piesele-de-schimb-necesare