Echipa la care apelează investitorii în criptomonede

BUCURESTI - 4 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Juridic

Ai auzit de criptomonede și dorești să investești și tu în ele? Ai nevoie de un mentor sau cineva care să te îndrume către cele mai viabile metode? Atunci apelează cu încredere la un birou de avocatură care are avocați experți in criptomonede. Un astfel de birou de avocatură este Buju Stanciu & Asociații.

avocat Bucuresti

avocat Bucuresti

 Cea mai cunoscută valută cripto este BitCoin-ul, însă există și altele cu potential mare. 

Buju Stanciu si Asociatii

Biroul de avocatură Buju Stanciu & Asociații

            Lumea se îndreaptă cu pași repezi spre o tehnologizare totală. Aceeași turnură o iau și investițiile. Investițiile se îndreaptă tot mai mult către criptomonede, foarte populare și la noi în țară. Dacă ai nevoie de un birou de avocatură, programeaza o discutie de consultanta la Buju Stanciu & Asociații.

            Acest birou de avocatură se află în București, însă lucreaza si cu birouri de avocatura din alte țări. Pe lângă criptomonede, avocații de la Buju Stanciu și Asociații oferă consultanță juridică pentru:

Tehnologie blockchain pentru investițiile cu criptomonede;Start-upuri și investiții; Active digitale și NFT-uri (token-uri nefungibile);GDPR – protecția datelor cu caracter personal; Comerț financial.

Articolul de astăzi va fi dedicat pașilor care trebuie luați atunci când se dorește investiția în criptomonede. Cauți în mod special avocat București? Atunci Buju Stanciu & Asociații îți vor prezenta pașii care trebuie urmați. Tot ce trebuie sa faceți este sa citiți mai multe detalii în rândurile de mai jos. 

Alege de unde să cumperi criptomonede

            Dacă ești nou în toată afacerea aceasta cu monedele cripto, este bine să știi ce anume trebuie luat în considerare. În primul rând, modalitatea prin care poți face rost de astfel de monede virtuale este cea mai importantă. Acesta este un prim pas recomandat începătorilor. 

            Recomandarea pentru începători este să caute locul potrivit de unde să înceapă că cumpere criptomonede. Cea mai accesibilă metodă este să se orienteze către schimburile valutare centralizate. Schimburile valutare centralizate acționează ca parte terță pentru a oferi clienților siguranță,  pentru a primi exact ceea ce cumpără.

Gândește-te bine cum dorești să plătești

            Există multe tipuri de valute cripto. Criptomonedele precum BitCoin reprezinta doar un tip de valută cripto. Așadar, să discutăm despre modul în care se pot cumpăra monedele cripto. Una dintre cele mai simple modalități este de a cumpăra monede cripto cu bani normali.

            Multe monede cripto sunt date la schimb, însă acestea pot fi și cumpărate. Cea mai actuală modalitate de a cumpăra monede cripto este să le cumperi cu dolari americani. Pentru investitorii deja intrați în acest domeniu, este mai ușor să dea la schimb BitCoin pentru Ethereum sau vice-versa.

Asigură-te că ai contul bine alimentat

            Un al doilea pas care este indispensabil în toată afacerea cu monedele cripto este să ai contul alimentat. Fără bani, nu prea poți să îți achiziționezi monede cripto și apoi să le investești. Așadar, asigură-te că ai o anumită sumă de bani în cont înainte să cumperi criptomonede.

            Cele mai multe schimburi permit transferurile prin bancă sau prin intermediul cardurilor de debit. Un aspect care trebuie luat în considerare înainte de a lua acest pas este verificarea taxelor cu privire la schimburile valutare. Acestea depind în funcție de ceea ce cumperi, și cum le cumperi. 

Alege-ți valuta cripto în care dorești să investești

            Cel mai important pas l-am lăsat la sfârșit, însă să nu credeți că ceilalți pași nu sunt importanți. Ultimul pas se referă la valuta cripto în care doriți să investiți. Cea mai cunoscută valută cripto este BitCoin-ul, însă există și altele.

            Câteva valute cripto în care mai puteți investi sunt următoarele:

    Ethereum (se folosesc pentru tranzacții financiare mai complexe decât Bitcoin);Cardano;Litecoin (o adaptare a valutei Bitcoin, pentru plăți mai rapide);Solana;Dogecoin (a devenit una dintre cele mai valoroase valute cripto în urma unei glume);Stablecoin etc.

De ce să apelați la biroul de avocatură Buju Stanciu & Asociații

            Ceea ce v-am povestit în rândurile precedente sunt doar câteva aspecte de suprafață ale investițiilor în monedele cripto. Pentru detalii actuale si concrete asigurați-vă că apelați la un birou de avocatură cu experți în criptomonede. Unul dintre aceste birouri este Buju Stanciu & Asociații.

            Când sunteți pe punctul de a investi în cripto monede, asigurați-vă că vă consultați cu un birou de avocatură. Avocații specializați în criptomonede de la Buju Stanciu & Asociații sunt mereu la dispoziția dumneavoatră. Investiți în monede cripto având de partea dumneavoastră avocați de încredere!