Echitatia, un sport al trupului si al sufletului

BUCURESTI - 21 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Retail, Cursuri

Echitatia este poate singurul sport in care omul modern se poate armoniza cu natura, se poate elibera de constrangeri si de monotonia unor carari deja stiute. Este unul dintre cele mai nobile sporturi, indragit de oricine are ocazia sa-l practice!

Prin sportul calariei ai ocazia sa te relaxezi total,sa te reconectezi cu natura, cu animalele si sa experimentezi un sentiment de libertate, departe de haosul orasului. Are multiple beneficii asupra sanatatii si poate fi practicat in siguranta atat de adulti , cat si de copii .

Am vrut si noi sa incercam acest sport minunat si am gasit o oferta pe IzzyReduceri.ro .

Cursuri Echitatie pentru Copii

Cursuri Echitatie pentru Copii

Noi am fost si ne-am bucurat de o experienta unica la un centru de echitatie modern. Pony Express ne ofera cursuri de calarie pentru adulti si copii. Se folosesc ponei sau cai in functie de varsta, greutatea si inaltime clientului. Cursurile au loc in manej, astfel puteti veni chiar daca ploua. 

Pony Express a fost o experienta plina de entuziasm pentru micuta Alexia care s-a distrat pe cinste la echitatie Bucuresti!

Deoarce Alexia are 6 ani, poneiul Karina a fost cel mai potrivit pentru ea. Alina, instructorul, a reusit sa-i capteze atentia si sa-i pastreze interesul Alexiei pe tot parcursul sedintei.

Caii de la Pony Express sunt special pentru agrement, nu fac nimic pana nu le spune instructorul. Sunt foarte bine dresati, foarte atenti la ce li se spune si nu pleaca niciodata de capul lor.

Poneiul Karina participa si la concursuri, face sarituri peste obstacole, chiar daca o vedeti atat de mica. Cu Alexia s-a descurcat exceptional.

Vedeta Pony Express este Amira. O iapa alba cu  varsta de 15 ani, perfecta pentru lectiile copiilor de 3, 4 sau 5 ani. Este un cal comod si bland, foarte usor de calarit, de aceea a fost folosita si pentru copii care sufera de autism sau sindromul Down.

Recomand cu drag echitatia pentru copii ca o alternativa pentru TV, internet sau jocuri electronice. Calaria pune copii in contact cu natura si animalele, intr-un mod placut si distractiv.

Beneficiile echitatie asupra copiilor sunt nenumarate. Caii pot avea o influenta foarte mare asupra dezvoltarii copiilor nostri. Legatura dintre copil si cal ii va ajuta sa fie mai rabdatori, mai empatici si mai atenti la detalii. Chiar si pedagogii si psihologii recomanda relationarea copiilor cu cai pentru a-i ajuta sa-si dezvolte increderea in sine, sa elimine fricile si sa cunoasca dragostea si respectul in cea mai pura forma.

 Printre beneficiile echitatie pentru copii se numara:

    Dezvoltarea Caracterului – echitatia poate dezvolta o serie de abilitati pozitive intr-un copil.Dezvoltarea Inteligentei – echitatia mareste capacitatea de concentrare si sporeste atentia.Beneficii pentru sanatate – echitatia ajuta la dezvoltarea echilibrului, coordonarii si flexibilitatii. Ajuta la dezvoltarea musculaturii, in special cea a picioarelor, abdomenului si a spatelui.

Un grup de cercetatori din Tokyo au condus un studiu prin care au reusit sa dovedeasca faptul ca dupa o sesiune de echitatie, copii care au participat au prezentat imbunatatiri in abilitatile cognitive, cursurile de calarie sprijinand si perfectionand memoria, invatarea si rezolvarea problemelor.

Cursurile la Pony Express sunt pentru incepatori si au loc in manej, de aceea se pot efectua pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Sunt perfecte atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Daca doriti sa va relaxati alaturi de familie, dupa o saptamana petrecuta la birou, sedintele de echitatie in natura sunt cheia.

Despre Izzy Reduceri

Platforma IzzyReduceri.ro promoveaza oferte cu reducere pentru serviciile de infrumusetare, sanatate, sport si turism. In cei 8 ani de activitate platforma de publicitate a promovat peste 1500 de companii, atat start-up cat si consacrate. Companiile cu vechime apeleaza la promovarea prin oferte cu reducere in perioadele mai slabe ca si activitate sau atunci cand lanseaza servicii noi.