Epilare definitiva cu laser Diode – afla totul despre epilare definitiva

BUCURESTI - 14 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Stim, este o bataie de cap sa mergi la epilat la fiecare 3 saptamani si sa te mai chinui si cu firele de par crescute sub piele. Obtine rezultate permanente cu procedura de epilare definitiva cu laser Diode si uita de grija parului nedorit. In plus, pe platforma de promovare www. IzzyReduceri .ro am redus preturile exlusiv pentru clientele care achizitioneaza ofertele online!

Epilare Definitiva cu Laser Diode - afla totul despre epilare definitiva

Epilare Definitiva cu Laser Diode - afla totul despre epilare definitiva

Epilare definitiva cu laser este solutia ideala daca vrei sa scapi de parul inestetic si sa uiti de firele dureroase crescute sub piele. Dar daca tot o facem, macar sa alegem un aparat medical testat si aprobat in Europa.

Aparat epilare definitiva

Nu stii ce aparat epilare definitiva sa alegi? Noi am testat toate optiunile disponibile pe piata si am hotarat ca Laser Diode Elysion este cea mai buna si eficienta solutie (in comparatie cu epilare IPL).

Elysion Pro foloseste o sursa puternica de laser dioda de 2000W, 4 lungimi de unda ( 755 nm, 810 nm, 940 nm, 1060 nm si tehnologie integrata pentru pulsuri ultrascurte. De aceea Elysion trateaza rapid si eficient orice fototip.

Chiar daca te-ai bronzat si indiferent daca ai pielea deschisa sau inchisa la culoare, par subtire, blond sau gros si negru, obtii rezultate de la prima sedinta, indiferent de sezon.

La acest aparat este posibil reglarea in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea, desimea acestora cat si adancimea la care se afla foliculii de par

Procedura nu este dureroasa deoarece aparatul foloseste un sistem de racire denumit Crystal freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical.

Pret epilare definitiva

Epilare definitiva pret? Acestea difera in functie de zonele care urmeaza sa fie tratate si in functie de sedintele necesare. Insa, avem o veste buna! Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu reducere pentru ofertele de epilare definitiva.

Eu am ales pachetul de la Perfect Contur pentru 3 sedinte epilare definitiva FULL BODY si am fost foarte multumita de rezultate. Locatia este una centrala, zona Octavian Goga si respecta toate masurile sanitare de preventie COVID. Aparatul folosit de ei este unul original si rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta.

Cate sedinte sunt necesare?

Numarul de sedinte este influentat de tipul pielii si tipul de par al fiecaruia. Cocoon Medical, compania producatoare a Elysion PRO apreciaza ca un numar de 3 – 8 sedinte ar duce la eliminarea definitiva a firelor de par.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu laser?

Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.

Epilare definitiva riscuri

Efectele secundare ale epilarii laser cu Elysion PRO sunt inexistente sau minime. In general nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu tatuaje, persoanelor cu infectii sau iritatii ale pielii, persoanelor cu probleme oncologice sau aflate sub tratament medicamentos.

Cum ar trebui sa te pregatesti pentru sedintele de epilare definitiva cu Elysion Pro?

Incepand cu 4 saptamani inainte de prima sedinta si pe toate perioada epilarii cu laser, trebuie respectate urmatoarele instructiuni:

-Nu aplicati ceara, nu folositi crema depilatoare si nu smulgeti firele de par cu aparatele de epilat sau cu penseta pe zonele care urmeaza sa fie epilate cu cel putin 4 saptamani inainte de prima sedinta

-Dupa inceperea sedintelor de epilare cu laser este interzisa epilarea cu ceara

-Intre sedinte se poate folosi doar aparatul de ras pentru indepartarea parului. Este interzisa orice forma de smulgere a parului: ceara, aparat de epilare, penseta etc.

-Inainte de prima sedinta este recomandat sa nu fiti la menstruatie sau imediat dupa aceasta perioada

-In dimineata zilei cand veniti la sedinta de epilare cu laser, zonele care urmeaza a fi epilate trebuie rase cu lama, evitand iritarea zonei deoarece nu se poate aplica laserul pe zonele cu rani sau iritatii

-Firul de par trebuie sa fie cat mai scurt pentru ca laser sa se concentreze pe radacina firului de par si nu in partea de deasupra. Firul de par nu trebuie sa depaseasca suprafata pielii

-Este interzis consumul de medicamente fotosensibile (antiinflamatoare, antibiotic, antidepresive) inainte de sedintele de epilare

-Cu 1 saptamana inainte de epilarea cu laser trebuie oprite: sedintele de bronzare, alte proceduri laser pe zonele care urmeaza epilate, folosirea de creme exfoliante

-Inainte de fiecare sedinta de epilare trebuie sa evitati folosirea cremelor, a parfumurilor sau orice fel de produs cosmetic si medical pe zonele care urmeaza sa fie epilate

-Daca vrei sa incerci si tu aceasta procedura, nu mai sta pe ganduri si viziteaza platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru a profita de ofertele cu reducere limitata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/epilare-definitiva-cu-laser-diode-afla-totul-despre-epilare-definitiva