Epilare Definitiva cu Laser Diode – scapa de grija parului nedorit!

BUCURESTI - 19 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Alege sa ai o piele fina, fara grija parului inestetic cu epilarea definitiva! Rezultate wow de la prima sedinta cu cele mai noi inovatii, fara durere, sigur, eficient si rapid. Afla totul despre epilarea cu laser. In plus, pe platforma de promovare www. IzzyReduceri .ro gasesti vouchere cu reducere de pana la 85%!

Epilare Definitiva cu Laser

Epilare Definitiva cu Laser

Fetelor, uitati de metodele traditionale si ineficiente de inlaturare a parului nedorit si apelati la cea mai noua tehnologie de epilare definitiva – epilarea cu laser DIODE!

Metoda de epilare definitiva cu laser ofera rezultate de necrezut, vizibile chiar si pe pielea bronzata, inchisa la culoare sau cu fire crescute sub piele, chiar de la prima sesiune de tratament.

Epilare Definitiva cu Laser Diode!

Procedura de epilare definitiva cu laser este extrem de sigura pentru organism, iar rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta.

Tratamentul nu este dureros deoarece tehnologiile avansate folosesc un sistem de racire care ajusteaza temperatura si raceste pielea in timpul epilarii, facand astfel epilarea cu laser sa fie mult mai sigura. Tehnologia permite reglarea valorii si a timpului de radiatie in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea si desimea acestora.

Epilare definitiva pret? Pe www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu discounturi incredibile la toate pachetele de epilare definitiva!

Eu am ales pachetul de 3 sedinte pentru epilare definitiva FULL BODY cu laser diode Elysion de la Perfect Contur si am fost foarte multumita de rezultate.

Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser?

Radacina firului de par, variaza in functie de zona corpului si se afla la 2-5 mm sub piele. Inovatia Laser Diode consta in faptul ca permite reglarea intensitatii razei laser astfel incat ea sa ajunga la foliculii de par si radacina pentru a o distruge definitiv, indiferent de adancimea la care se afla firul de par.

Pigmentii de melanina din foliculii de par absorb radiatia laserului si se transforma in caldura.Temperatura din radacina parului ajunge la 60 – 70 de grade si astfel radacina firului de par este distrusa, fiind oprita alimentarea firului.

Intregul par de pe corpul uman se afla in 3 stadii diferite: anagen (activ), catagen (repaus) și telogen (cadere). Din aceasta cauza nu este posibila eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-o singura sedinta. Durata tratamentului variaza in functie de culoarea tenului, de pigmentul parului, de grosimea si de densitatea firelor. In medie sunt necesare 4-6 sedinte efectuate la 6-8 saptamani distanta.

Recomandari inainte si dupa epilare

Trebuie sa renunti la smulgerea firelor de par cu ceara sau cu aparatul de epilat cu cel putin 4 saptamani inainte. Parul trebuie sa fie ras cu lama cu cateva ore sau cel mult o zi inainte de sedinta.

Pentru siguranta ta recomandam respectarea unui interval de 3 zile pre- si post- sedinta in cazul in care frecventezi solarul sau iti expui pielea la soare.

Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu reducere si pentru procedura de epilare definitiva IPL (lumina intens pulsata). In functie de nevoile tale, alege voucherul care ti se potriveste si provita de reducerile speciale!

Daca te-ai hotarat sa renunti la metodele traditionale de epilare si sa-ti faci viata mai usoara, pe www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu reducere pentru toate tipurile de epilare definitiva.