Epilare definitive cu laser dioda – tehnologie de ultima generatie

BUCURESTI - 14 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Scapa de firele de par inestetice cu tehnologia inovatoare de epilare definitive cu laser Elysion Pro U. Tratament eficient, sigur, confortabil. Rezultate spectaculoase pe orice tip de piele. Profita de preturile cu reducere disponibile online pe platform de promovare www.IzzyReduceri.ro.

Epilare Definitiva Laser Dioda Elysion PRO U 3500W

Epilare Definitiva Laser Dioda Elysion PRO U 3500W

Elysion Pro U de 3500W este cel mai eficient sistem de epilare definitiva ce utilizeaza laserul Dioda, mult mai performant fata de alte modele.

Laser Dioda Elyson Pro U este cel mai nou aparat de la Cocoon Medical testat si aprobat in Europa, mult mai puternic si mai rapid. Procedura NU este dureroasa, deoarece aparatul foloseste un sistem de racire denumit Crystal freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical si nu afecteaza pielea sau tesutul.

Epilare definitiva cu laser dioda este alegerea perfecta daca vrei sa scapi rapid de parul nedorit, rezultate de la prima sedinta si pe orice tip de piele. In plus, cu Elysion Pro U ai garantia ca ai ales un aparat medical performant si 3500W asigura garantia eficientei.

Epilare definitiva cu cel mai puternic laser Elysion Pro U este noul simbol al epilarii cu laser dioda. Echipamentul s-a pozitionat ca find unul din cele mai bune de pe piata datorita versatilitatii si eficientei sale.

Preturi reduse exclusiv pentru clientii care achizitioneaza voucherul online de la Lagoon Beauty. Salon elegant, situat in Floreasca care pune la dispozitia clientilor parcare gratuita.

Elysion PRO U foloseste o sursa puternica de laser dioda de 3500w, 4 lungimi de unda si tehnologie integrata pentru pusluri ultrascurte. De aceea, Elysion trateaza rapid si eficient orice fototip.

Cate sedinte sunt necesare?

Din cauza faptului ca nu toti foliculii de par sunt in stare activa simultan sunt necesare mai multe sedinte pentru eliminarea completa a firelor de par. Numarul de sedinte este influentat de tipul pielii si tipul de par al fiecaruia. Cocoon Medical, compania producatoare a Elysion PRO U apreciaza ca un numar de 3 – 8 sedinte ar duce la eliminarea definitiva a firelor de par.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu laser?

Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.

Exista efecte secundare utilizarii Elysion PRO U?

Efectele secundare ale epilarii laser cu Elysion PRO U sunt inexistente sau minime. In general nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu tatuaje, persoanelor cu infectii sau iritatii ale pielii, persoanelor cu probleme oncologice sau aflate sub tratament medicamentos.

Cum ma pregatesc inainte de sedintele de epilare?

Este nevoie sa radeti cu lama toate zonele pe care le vom trata ( preferabil cu 12 h inainte)

Alte contradicții inainte de procedura:

 Fara antiinflamatoare si analgezice (8 ore inaintea sedintei), antibiotice(5-7 zile), expunere la soare/solar (3 zile), bai fierbinti, sauna, sala, creme, uleiuri, deodorant cu alcool.

Te-am convins? Vrei sa scapi de grija parului nedorit, de aspectul inestetic si de firele crescute sub piele? Atunci profita de pretul redus si cumpara voucherul disponibil pe www.IzzyReduceri.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/epilare-definitive-cu-laser-dioda-tehnologie-de-ultima-generatie