Firma de consultanta SEO

BUCURESTI - 14 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie, Internet

In ziua de azi orice business online are nevoie de optimizare si promovare. Poti apela la o firma de consultanta SEO pentru a intelege cat mai clar ce fel de servicii iti sunt necesare.

CONSULTANTA SEO

CONSULTANTA SEO

  Noi producem continut pentru cresterea brandului tau.  

Servicii SEO Bucuresti

O sedinta de consultanta SEO aduce claritate si plus valoare. Un expert SEO intelege unde se afla website-ul afacerii tale in prezent si iti poate recomanda drumul cel mai clar inainte. Un drum clar nu inseamna un drum simplu. Este mult de munca in optimizarea online, insa cu ajutorul unui ghid de lucru creat de consultant vei reusi sa faci pasi intr-o directive pozitiva. 

De ce Consultanta SEO? 

Ideal este sa incepi cu o sedinta de consultanta daca doresti sa investesti o mica parte din buget catre SEO. Poti avea o echipa buna, in-house, care cunoaste afacerea si poate lucra continutul optimizat. In felul acesta, apelezi la agentie de SEO doar pentru cele mai dificile taskuri.

O alternativa la sedintele de consultanta SEO sunt cursurile rapide de SEO. Iti poti trimite angajatii la cursuri, urmand ca ei sa aplice apoi tot ce au invatat. Exista cateva puncta slabe in aceasta strategie deoarece o persoana noua in domeniul SEO poate fi cu adevarat complesita cu toate informatiile necesare promovarii si optimizarii online. 

In plus, practica este cea mai buna lectie pentru a invata SEO. Chiar daca la curs totul pare usor si clar, atunci cand ajungi sa pui in practica tehnici de SEO incepi sa te lovesti de multe obstacole. 

Optimizarea SEO

Ce inseamna sa optimizam SEO? Inseamna sa facem modificari pe site-ul nostru si in afara site-ului nostru pentru a atrage o “parere buna” din partea vizitatorilor. Vizitatori pe site sunt de doua feluri: oamenii si robotii motoarelor de cautare.

Merita mentionati robotii deoarece ei ne scaneaza periodic site-ul si ne ajuta sa crestem in rezultatele cautarilor acelui motor de cautare pentru care robotii lucreaza. Fiecare robot de cautare are proprii roboti care scaneaza site-urile si indexeaza tot continutul de pe internet. 

Unele persoane asociaza SEO cu operatiunea de scriere a textelor optimizate cu ajutorul cuvintelor cheie. Alte persoane cand se gandesc la SEO se gandesc la aplicarea unor unelte costisitoare si ample care cuprind un urias volum de informatii.

Exista si o parte de IT a optimizarii pe care unii o evita sau chiar nu o cunosc. SEO tehnic este 45 % din munca de optimizare si nu este deloc de evitat. 

SEO tehnic – ce este?

Partea de analiza a functionalitatii site-ului intra in SEO tehnic. De ce? Raspunsul este cat se poate de simplu: nu are efect sa cresti un site prin postari externe, daca site-ul are URL-uri stricate sau continut duplicat. 

Pentru a lucra de la bun inceput pe o baza solida, se lucreaza o analiza tehnica initiala a site-ului. Analizam viteza de incarcare pe mobil si desktop. Apoi, verificam linkurile, imaginile, H1, H2, meta descrierea si meta titlul. Toate aceste mici ingrediente ajuta rezultatul final. Un site bun din punct de vedere tehnic este un site usor de optimizat. 

Tot din SEO tenic fac parte si instalrea plugin-urilor, implementare schema si google search console. Fiecare plugin de analiza si urmarire a traficului de pe site este utila in felul ei. Exista unelte pe care le folosim doar pentru a depista erori pe site. 

Programeaza o sedinta de consultanta SEO

Atunci cand o noua eroare apare, Google incepe sa scada frecventa cu care iti arata site-ul in rezultatele de cautare. De ce? Google vrea sa se asigura ca site-urile pe care le arata in rezultatele cautarilor sunt de calitate si ofera satisfactie utilizatorilor sai. 

In speranta ca te-am convins de importanta colaborarii cu un expert pe partea de consultanta SEO, te invit sa vizitezi site-ul agentiei Growwwise pentru mai multe detalii despre SEO.

 

Taguri: consultanta seo