Firma de inchiriere masini Brasov

Brasov - 14 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Gasesti acum servicii de inchiriere masini Brasov cu ajutorul firmei de rent a car Five. Servicii de inchiriere masini in Brasov si Bucuresti la cele mai bune preturi.

inchiriere masini Brasov

inchiriere masini Brasov

 Acoperim toate clasele de autoturisme. 

Five rent a car

Esti interesat de o firma de inchiriere masini Brasov ? Poti apela la firma Five si ei iti aduc masina dorita in Brasov. Serviciile de inchiriere masini apreciate de clienti trebuie sa arate flexibilitate. O firma care ofera clientului sau intelegere, posibilitatea negocierii unui pret rezonabil si flexibilitate in programul de predare sau preluare al masinii, este o firma castigatoare. 

Domeniul inchirierilor auto este unul competitiv. Pentru a face fata si a ramane in preferintele clientilor este necesar ca firmele de inchirieri auto Otopeni sa fie flexibile. 

Ce acte iti sunt necesare pentru inchiriere masini?

Poate este prima data cand vei inchiria o masina. Stai linistit/a, noi avem lista cu tot ce iti trebuie ca sa poti face inchirierea. 

In primul rand vei avea nevoie de un permis auto valid si cu o vechime minima de 1 an de zile. Unele firme de rent a car solicita o experienta mai mare de 1 an de zile in cazul in care este vorba despre inchirierea unei masini de lux. Acest detaliu trebuie stabilit cu firma cu care ai hotarat sa colaborezi. Este util sa intrebi despre perioada de valabilitate a permisului inca de la prima discutie cu firma de inchirieri, astfel vei evita orice neplacere.

Daca ajungi in tara din strainatate si vrei sa inchiriezi masina cu un permis de conducere eliberat in alata tara, ideal este sa intrebi daca firma de rent a car este de accord cu acest detaliu. 

Orice element poti clarifica din prima discutie cu reprezentantul firmei, te duce cu un pas mai aproape de a inchiria masina dorita.  

Garantie pentru inchiriere masini Brasov

Da, plata unei garantii este necesara. Atunci cand vrei sa alegi o masina de la o firma de inchiriere masini Brasov intreaba despre pretul complet. Cele mai multe firme din domeniul inchirierilor auto solicita plata unei sume drept garantie. In functie de masina aleasa de tine, suma pentru garantie poate fi mai mica sau mai mare. Masinile din clasa lux solicita o garantie mai mare. Insa, exista si firme care cer o suma standard indiferent de masina inchiriata. 

Garantia se opreste cash, prin mentionarea sumei in contract, sau prin transfer cu cardul catre firma de inchirieri. In cazul in care ati ales varianta cu cardul, banii de garantie va sunt opriti perioada de zile cat inchiriati masina. Apoi, daca returnati masina in conditii bune, suma oprita drept garantie va este returnata in cont.