Firma inchirieri auto – cele mai accesibile servicii din Bucuresti

Otopeni - 27 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport


Pentru cei de la Five rent a car, accesibilitatea inseamna atat preturi avantajoase cat si servicii prestate in functie de preferintele clientilor si programul de care depind. Prezenti in industrie de peste 10 ani, firma inchirieri auto din Bucuresti, asigura servicii 24/24 fiind printre cele mai apreciate si variate agentii, disponibile pe toata perioada anului.

Inchirieri auto Otopeni

Inchirieri auto Otopeni

  Serviciile de inchirieri auto sunt un prilej de a experimenta autoturisme si de a regasi placerea de a conduce. 

Five rent a car

Firma inchirieri auto - un concept creat pentru bugete mici

Pe langa serviciile de lux oferite de astfel de agentii prin intermediul caruia poti sa-ti creezi prezente impecabile si usor de remarcat, Five rent a car se axeaza si pe publicul cu un buget mai redus, oferind autoturisme noi si de calitate la preturi accesibile si rezonabile pentru cei care depind de costurile mici. In categoria serviciilor - inchirieri auto pret low-cost - clientii pot regasi autoturisme fabricate recent cu un consum mic de care pot profita in deplasarile din metropole unde se confrunta cu aglomeratia si traficul dificil.

Firma asigura varietate in servicii, detinand toate gamele de interes pentru conducatorul auto, fidelitatea clientilor Five este redata insa de ofertele rezonabile pentru fiecare clasa. Majoritatea clientilor din Bucuresti pot opta acum pentru inchirierea unui autoturism de lux sau SUV, ofertele Five asigura preturi reduse datorita fidelizarii si timpului mare de inchiriere a masinii. Un client fidel firmei poate dispune de discount-uri accesibile pe perioada inchirierii, iar daca alegi o masina pentru o vacanta de 2 –3 saptamani si chiar mai mult, preturile pot fi in favoarea ta.

 

Firma inchirieri auto – pleci la drum complet echipat de Five

Pentru ca varietatea este punctul forte al firmei Five, pachetele complete de inchirieri atrag cei mai multi clienti care se pregatesc pentru planificarea unei calatorii sau vacante cu familia. Pentru a asigura un mediu de incredere pentru clienti, autoturismele Five se afla la zi cu orice inspectie tehnica astfel incat posibilitatea aparitiei unei deteriorari sa fie minima si chiar inexistenta. Firma colaboreaza cu cei mai buni specialisti din Bucuresti si intretin toate gamele auto la un nivel inalt de calitate si siguranta.

Pentru ca accesibilitatea serviciilor este ceea ce atrage cel mai mult clientul, firma auto Five rent a car dispune de un website online prin intermediul caruia comunica cu clientii si ofera cele mai noi informatii despre produse, oferte sau preturi. Rezervarea unui autoturism se poate face online iar clientul va fi informat in totalitate cu privire la termenii de inchiriere a unui automobil. La cererea consumatorilor, firma asigura accesorii suplimentare pentru a echipa complet clientii inainte de orice deplasare. Scaun pentru copil, bagaj portabil, lanturi sau suport de schiuri etc.

 

Inchirieri auto pret rezonabil indiferent de calendar

Five rent a car este o firma care asigura preturi mici nu doar in anumite perioade ale anului. Prezenti pe piata auto de peste 10 ani, firma asigura unul dintre cele mai mari avantaje pentru care clientii opteaza la astfel de servicii – costuri reduse si timp mai mult. Cei de la Five se asigura ca ofera printre cele mai calitative servicii din capitala, din acest motiv, pe langa posibilitatea de a inchiria low-cost, clientul este responsabil de alegerea locului in care doreste sa ii fie predata sau preluata masina.

Pentru ca ofera un numar variat de avantaje, firma aflata cu sediul in vecinatatea aeroportului Otopeni, asigura autoturisme inclusiv pentru clientii care aterizeaza la aeroport si necesita masini pentru deplasari scurte sau pe toata perioada de sedere in capitala. Pentru a fi si mai accesibili, firma se asigura ca fiecare client Five poate inchiria autoturisme si in orasele mari din tara. Timpul este una dintre cele mai importante resurse a celor care apeleaza la astfel de agentii, cu cat li se ofera mai multe avantaje din punctul de vedere a petrecerii a timpului, cu atat sunt mai dispusi sa investeasca.

 

Inchirieri auto pret – inchiriaza pentru confortul si beneficiile FIVE

Gama variata de produse auto permite clientilor sa opteze pentru un autoturism in functie de deplasarile pe care le face. La Five rent a car vei putea regasi atat masini sport, cat si masini de lux, low-cost sau pentru transport de marfuri. Pentru ca autoturismele sunt ceea ce ii recomanda, firma investeste foarte mult in produse si asigura clientilor masini impecabile tehnic si estetic, interioare de lux, dotari de ultima generatie si un mediu de incredere pentru intreaga familie.

Conctacteaza echipa Five si bucurate de cele mai frumoase experiente de la volanul unei masini sigure.