Foloseste-ti imaginatia in gradinarit

BUCURESTI - 3 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport

Poate ai auzit de traversele din lemn folosite in proiectele de peisagistica. Te intrebi de unde porneste aceasta moda a folosirii traverselor de cale ferata in designul unei curti sau a unei gradini? Raspunsul vine din tari precum Marea Britanie, Irlanda sau Scotia.

Traverse de cale ferata

Traverse de cale ferata

 Scopul nostru este să le oferim clienţiilor noştri calitate, experienţă, produse şi servicii de primă clasă, iar succesul nostru este determinat de oameni, de fiecare dintre membrii echipei PAMIRCO. 

Pamirco

Daca nu stiai, traversele de cale ferata sunt foarte populare in Marea Britanie unde oamenii au o pasiune pentru design si peisagistica. In UK traversa din lemn poarta numele de wooden sleeper si este o piesa esentiala in decorarea spatiilor deschise. 

Traversele de cale ferata din lemn de esenta tare pot fi folosite in doua feluri: fie pentru modernizarea cailor ferate, fie pentru peisagistica. Atunci cand sunt noi, traversele sunt folosite pentru modernizarea cailor ferate. Insa, traversele vechi sunt re-folosite in proiecte de peisagistica. Totul este refolosit, nimic nu se arunca la gunoi. 

Aplica in gradina ta traverse de lemn vechi

Daca si tu vrei sa ai o curte frumos decorata, alege sa testezi cateva traverse de cale ferata vechi. O traversa din lemn este o piesa esentiala in construirea de terase sau trepte in gradina. Traversele vechi sustin greutati mari de pamant, pietre si decoratiuni. Cu putina imaginatie vei putea folosi traversele pentru a forma trepte sau etaje pe verticala in gradina personala. 

 

Apoi, cauta exemple de plante care cresc cu putin spatiu necesar pentru dezvoltarea radacinilor. Poti planta plantele decorative si florile in functie de sezonul in care ne aflam. Astfel, vei avea o gradina vie in orice moment al anului.  

Construind pe verticala straturi de plante si flori castigi spatiu in plus. Poti crea o zona special dedicate plantelor aromatice pe care le poti folosi la gatit. Imaginatia ta nu trebuie sa aiba limite. 

Certificari si aprobari pentru constructia traverselor

O companie are nevoie de certificari speciale pentru a avea voie sa produca si sa comercializeze traverse de cale ferata. Rezistenta si puterea de sustinere a unor greutati mare sunt tresaturile de baza ale traverselor de cale ferata. O firma care prelucreaza lemnul si cunoste secretele industriei pentru a oferi o rezistenta de lunga durata traverselor este Pamirco. 

Compania Pamirco detine certificarile necesare productiei de traverse pentru calea ferata. Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată – este afisat de Pamirco pe website-ul companiei pentru a oferi un plus de incredere clientilor sai.  

Proiectele de modernizare a cailor ferate scot la suprafata numeroase traverse vechi care nu mai sunt utile in transportul pe calea ferata. Insa, traversele de cale ferata uzate sunt perfecte pentru refolosire in proiectele de design si peisagistica.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/foloseste-ti-imaginatia-in-gradinarit