Frumoasa fara machiaj, descopera secretele frumusetii permanente

BUCURESTI - 26 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fii fabuloasa fara machiaj! Acum se poate cu cele mai cautate tehnici de infrumusetare: microblading , micropigmentare sprancene si extensii gene !
Scapa de grija machiajului si trezeste-te frumoasa in fiecare zi. Oferta am gasit-o pe IzzyReduceri.ro la un super-pret!

Micropigmentare, Microblading, Extensii Gene

Micropigmentare, Microblading, Extensii Gene

Fetelor, vreti sa aratati fabulos toata vara, fara a ma avea nevoie de machiaj? Microblading, Extensii Gene si Micropigmentare Sprancene – solutia ideala pentru noi!

Frumusete permanenta cu tatuajul cosmetic de la Sophia 99, ideal pentru persoanele care nu au rabdare sa se machieze, sau care vor sa renunte la machiaj!

Tatuarea sprancenelor sau a buzelor este procedura cu rezultatele cele mai spectaculoase si produce o schimbare majora de look. Iar pentru o privire seducatoare, extensiile de gene sunt alegerea perfecta!

Ce faci atunci cand sprancenele tale sunt aproape invizibile?

Simplu, apelezi la microblading sau micropigmentare, solutia care te ajuta atunci cand ai goluri in sprancene, cand forma lor nu este adecvata formei fetei sau atunci cand simti nevoia de a da putin volum si intensitate sprancenei.

Procedura este suportabila si cat se poate de simpla: se curata pielea, se aplica o crema anestezica dupa care se stilizeaza spracenele cu un creion. Acesta este pasul reversibil, adica momentul in care decizi daca iti place designul si nuantele folosite. Un ac sterilizat, accesorii de unica folosinta, pigmenti organici si procedura incepe!

Tatuarea buzelor se realizeaza prin micropigmentare cand se doreste o usoara marire a acestora, cand se doreste un contur precis si exact in cazul buzelor, sau pentru o corectie a simetriei. De asemenea, procesul de tatuat buze poate fi realizat si pentru o pigmentare intr-o anumita culoare, mai pala, naturala, sau mai intensa, a buzelor, mai ales ca multe femei prefera sa poarte culoarea naturala a buzelor, decat sa foloseasca ruj.

Microblading-ul este o metoda ce presupune trasarea unor linii curbe, foarte subtiri, asemanatoare firelor de par natural. Se lucreaza doar in primul strat de piele, astfel firele naturale si radacinile nu vo fi afectate deloc.

Pentru tehnica de microblading este folosit un instrument special care are in varf o lama formata din ace mici, de unica folosinta.

Sunt folositi pigmenti organici. Procedura nu este deloc dureroasa, iar rezultatele rezista intre 6 luni si 1 an, in functie de tenul fiecarui client.

Extensiile de gene 2D constau in faptul ca vor fi aplicate pe fiecare geana naturala 2 extensii. Astfel, volumul va fi dublu fata de genele naturale ale clientei.

Aplicarea extensiilor de gene este cea mai simpla si la indemana metoda pentru a avea oricand gene lungi si bogate. Produsele folosite sunt de o calitate premium - superioara, iar extensiile sunt din matase naturala.

Timpul de aplicare a acestei proceduri este de aproximativ 1h. Retusul se face la 30 de zile.

Tehnica de micropigmentare corecteaza si contureaza forma sprancenelor, acoperind goluri sau cicatrici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/frumoasa-fara-machiaj-descopera-secretele-frumusetii-permanente