Încheie-ți ziua într-un mod relaxant cu ajutorul unor pijamale satin

BUCURESTI - 19 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Să te pregătești de un somn liniștit este mereu un ritual aparte. Obiceiurile pe care ni le facem înainte de somn variază de la persoană la persoană. Tu ce faci prima dată înainte de a te băga sub așternuturi? Astăzi îți vom oferi câteva idei despre cum să îți faci somnul mai lin. Și vorbim și de pijamale satin , bineînțeles.

pijama satin

pijama satin

 O pijama satin asigură purtătorul că va dormi bine la noapte. 

La Nuit

Ritualul tău de seară cuprinde și o cămașă de noapte satin?

Ne vom ține de promisiune și îți vom dezvălui câteva tips and tricks înainte de seară. Dacă ai deja un anumit ritual pe care îl respecți, poți adăuga aceste sfaturi în lista ta. De asemenea, poți lăsa un comentariu să ne spui ce anume faci înainte de ora de somn!

Fiecare dintre noi are propriile obiceiuri înainte de somn. Facem un duș fierbinte, bem un ceai, urmărim un episod din serialul nostru preferat și îmbrăcăm pijamale satin. Au toate acestea efect? Noi îți vom spune ce anume ne aduce într-o stare doar bună de dormit.

fă o baie fierbinte cu spumă; aceasta pregătește corpul pentru dormit;înlocuiește luminile artificiale cu lumânări parfumate;citește câteva pagini înainte de culcare;alege-ți perechea de pijamale sau cămăși de noapte satin în care te simți cel mai confortabil.

Acum vom detalia cum aceste puncte te vor ajuta să ai un somn mai liniștit.

O baie fierbinte anunță corpul că e pregătit de odihnă

Dușul rece este bun de dimineață. Este un fel de ceas deșteptător care anunță o nouă zi. În mod opus funcționează o baie fierbinte înainte de culcare.

Căldura în sine oferă corpului relaxarea necesară după o zi lungă de activități. Completează apa fierbinte cu o bombă spumantă și obții cea mai bună metodă de relaxare. Se spune că apa este esența vieții, dar și a liniștii. Deci o baie fierbinte înainte de somn aduce liniște și pace.

Crează atmosferă cu lumânări parfumate

O altă metodă pe care o recomandăm este utilizarea lumânărilor pe timp de seară. Lumina artificială, fie ea rece sau galbenă, menține creierul activ, dar obosește ochii. Te-ai gândit vreodată să înlocuiești luminile artificiale cu lumânări pe timp de seară?

Un prim avantaj al acestei metode este crearea unei atmosfere liniștite. Lumina lumânării este mai slabă și nu are efecte negative mai ales asupra ochilor. Un al doilea avantaj este că poți salva bani pe factura de la curent. Această metodă 2-în-1 este ideală pentru inducerea unei stări de somnolență.

 

Încheie-ți ziua cu câteva file de poveste

Cititul este o activitate care se poate desfășura atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Momentul când citim este ales de noi. Înainte de a-ți începe ziua, este bine să citești în jur de 15-20 de minute. Înainte de culcare, poți face același lucru.

Prin citirea unei cărți înainte de ora de somn, ești cuprins de un sentiment de împlinire. Simți că ai fost activ înainte să îți închei ziua cu totul. Din acest motiv, recomandăm să citești orice înainte de culcare. Când te vei trezi dimineața, vei fi fresh, dar și cultivat!

O pereche de pijamale satinate este cheia unui somn dulce

Nu în ultimul rând, ceea ce îți oferă cel mai confortabil somn este ținuta cu care te îmbraci. O pereche de pijamale satin face diferența dintre un somn odihnitor, și unul plin de  „turbulențe” în timpul nopții. Care este cea mai bună pereche de pijamale în care să poți dormi bine?

Alegerile noastre sunt, bineînțeles, pijamalele din satin sau cămăși de noapte satin. Satinul este cunoscut pentru cusătura fină și delicată din care este făcut.  Și tu poți dormi mai bine dacă alegi să porți pijamale de calitate, precum cele din satin.

Pijamale din satin a la brandul La Nuit

Acum că ți-am dezvăluit un ritual complet de noapte, urmează să îți spunem și altceva. De unde poți achiziționa pijamale din satin pentru a face toate activitățile menționate mai sus? Un bun magazin online pe care îl recomandăm este La Nuit.

La ei vei găsi:

    kimono-uri satin;
    cămăși de noapte satinate;
    seturi damă;
    pijamale cu mânecă lungă/scurtă.

Acest magazin este unul la care și noi apelăm pentru produse de calitate. Ai nevoie rapidă de un cadou elegant pentru prietena ta? Atunci brandul La Nuit este soluția de care ai nevoie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/incheie-ti-ziua-intr-un-mod-relaxant-cu-ajutorul-unor-pijamale-satin