Lifting facial nechirurgical cu Venus Legacy

BUCURESTI - 21 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Piele lasata, riduri, lipsa fermitatii, barbie dubla? Alege sa tratezi cu tehnologie medicala Venus Legacy! Rezutate WOW si preturi cu reducere daca achizitionezi online de pe www.IzzyReduceri.ro sau www.Lagoon.Beauty.ro .

Radiofrecventa faciala Venus Legacy

Radiofrecventa faciala Venus Legacy

Venus Legacy combina radiofrecventa medicala cu alte 3 tehnologii avansate, pentru ca tu sa te bucuri de rezultate garantate.

Venus Legacy este un tratament facial de TOP, recunoscut la nivel mondial, cu peste 10 milioane de tratamente realizate anual. Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale fetei, are rezultate uimitoare in fermitate cutanata si reducerea ridurilor.

Lifting facial, rejuvenare in profunzime a tenului, redefinirea conturului facial si tratarea barbiei duble sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le poti obtine in urma acestui tratament.

Radiofrecventa faciala multipolara, campul electromagnetic si vacuumul pulsat ofera rezultate spectaculoase in rejuvenarea, lifting si contur facial, fermitate, prin combinatii unice de tehnologii cu rezultate spectaculoase.

Frecventa: 1 sedinta pe saptamana. In medie sunt necesare 6-12 sedinte pentru rezultate notabile.

Beneficii:

-Rejuvenare in profunzime a tenului, pielea capata un aspect vizibil intinerit

-Reda elasticitatea cutanata la nivelul fetei si a gatului, strange pielea lasata si ofera efect de lifting

-Redefineste conturul facial

-Trateaza gusa inestetica, imbunatateste aspectul barbiei duble 

-Rezultate de durata

-Cea mai avansata tehnologie MEDICALA pentru rezultate vizibile.

-Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele

-Venus Legacy™ are la baza tehnologia  patentata (MP)2 cu VariPulse™, ce intensifica   efectul lipolitic al energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.

-Tehnologia VariPulseTM de ultima generatie cu vacuum, mecanism de racire cu aer si masurarea temperaturii in timp real la nivelul pielii, asigura confortul maxim al pacientului cu rezultate clinice vizibile.

Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale fetei si corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei, fermitate cutanata si reducerea   ridurilor. Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele. Venus Legacy™ are la baza tehnologia patentata (MP)2  cu VariPulse™, ce intensifica  efectul lipolitic al   energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.

Venus Legacy este tramentul considerat lider mondial in rejuvenare faciala datorita combinatiei de tehnologii - Radiofrecventa multipolara, Vacuum si campuri electromagnetice pulsate. Efecte deosebite de lifting facial si contur facial, rejuvenare in profunzime a tenului, strange pielea lasat, reduce ridurile, imbunatateste textura pielii si ofera un aspect sanatos tenului.

Ce simti in timpul tratamentului?

Tratamentul cu Venus Legacy este complet nedureros, asemanator unui masaj confortabil. Non-invaziv si fara durere, pacientul simte un masaj profund si o caldura relaxanta. Temperatura se regleaza in timp real de catre terapeut pentru un confort sporit. 

Cat dureaza o sedinta si cate sedinte sunt necesare?

Pentru rejuvenare faciala, timpul standard pentru o sedinta, 1 zona este de 30 de minute. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa sunt necesare 6-8 sedinte pentru rezultate notabile, efectuate 1 data pe saptamana.

O sedinta de Radiofrecventa medicala multipolara pentru remodelare corporala dureaza aproximativ 30 de minute pentru o zona. Intr-o sedinta se pot trata mai multe zone.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa pentru un corp perfect remodelat, tonifiat, fara celulita sau piele lasata se recomanda un protocol de 12 sedinte, efectuate la o distanta de 5 -7 zile.

Te vei simti bine si in siguranta! Salonul situat in Floreasca este elegant si se respecta normele sanitare covid! In plus, beneficiezi de parcare gratuita.

Te-am convins? Vrei sa te bucuri si tu de beneficiile celei mai avansate tehnologii de remodelare si rejuvenare? Atunci profita de pretul redus si cumpara voucherul disponibil pe www.IzzyReduceri.ro sau www.Lagoon.Beauty.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/lifting-facial-nechirurgical-cu-venus-legacy