Lifting facial si silueta remodelata cu Radiofrecventa medicala Venus Legacy

BUCURESTI - 3 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Scapa de aspectul inestetic de coaja de portocala, remodeleaza-ti corpul in timp record si bucura-te de lifting facial cu Venus Legacy – unul dintre cele mai eficiente si performante tehnologii medicale, cu rezultate wow de la prima sedinta. Profita de preturile cu reducere disponibile online pe platforma www. IzzyReduceri.ro si incerca si tu cel mai in voga tratament al momentului!

Venus Legacy, radiofrecventa medicala de ulltima generatie

Venus Legacy, radiofrecventa medicala de ulltima generatie

Venus Legacy este cel mai performant aparat medical-estetic, cu cea mai avansata tehnologie medicala pentru tratamente faciale si corporale.

Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei si fermitate cutanata, prin combinatii unice de tehnologii cu rezultate spectaculoase (radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum). 

Obtii remodelare corporala, sculptare, tonifiere sau lipoliza a corpului cu cea mai puternica tehnologie multipolara. Talie de viespe si zero celulita - rapid, eficient si fara efecte adverse.

Lifting facial? Alege sa tratezi cu tehnologie medicala Venus Legacy, tratament facial de TOP recunoscut la nivel mondial (peste 10 milioane de tratamente realizate anual)!

Beneficii:

-Cea mai avansata tehnologie MEDICALA pentru rezultate vizibile.

-Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele

-Venus Legacy™ are la baza tehnologia  patentata (MP)2 cu VariPulse™, ce intensifica   efectul lipolitic al energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.

-Tehnologia VariPulseTM de ultima generatie cu vacuum, mecanism de racire cu aer si masurarea temperaturii in timp real la nivelul pielii, asigura confortul maxim al pacientului cu rezultate clinice vizibile.

Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale fetei si corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei, fermitate cutanata si reducerea   ridurilor. Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele. Venus Legacy™ are la baza tehnologia patentata (MP)2  cu VariPulse™, ce intensifica  efectul lipolitic al   energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.

Venus Legacy este tramentul considerat lider mondial in rejuvenare faciala datorita combinatiei de tehnologii - Radiofrecventa multipolara, Vacuum si campuri electromagnetice pulsate. Efecte deosebite de lifting facial si contur facial, rejuvenare in profunzime a tenului, strange pielea lasat, reduce ridurile, imbunatateste textura pielii si ofera un aspect sanatos tenului.

Ce simti in timpul tratamentului?

Tratamentul cu Venus Legacy este complet nedureros, asemanator unui masaj confortabil. Non-invaziv si fara durere, pacientul simte un masaj profund si o caldura relaxanta. Temperatura se regleaza in timp real de catre terapeut pentru un confort sporit. 

Cat dureaza o sedinta si cate sedinte sunt necesare?

Pentru rejuvenare faciala, timpul standard pentru o sedinta, 1 zona este de 30 de minute. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa sunt necesare 6-8 sedinte pentru rezultate notabile, efectuate 1 data pe saptamana.

O sedinta de Radiofrecventa medicala multipolara pentru remodelare corporala dureaza aproximativ 30 de minute pentru o zona. Intr-o sedinta se pot trata mai multe zone.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa pentru un corp perfect remodelat, tonifiat, fara celulita sau piele lasata se recomanda un protocol de 12 sedinte, efectuate la o distanta de 5 -7 zile.

Te vei simti bine si in siguranta! Salonul situat in Floreasca este elegant si se respecta normele sanitare covid! In plus, beneficiezi de parcare gratuita.

Te-am convins? Vrei sa te bucuri si tu de beneficiile celei mai avansate tehnologii de remodelare si rejuvenare? Atunci profita de pretul redus si cumpara voucherul disponibil pe www.IzzyReduceri.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/lifting-facial-si-silueta-remodelata-cu-radiofrecventa-medicala-venus-legacy