Magazin de piese moto și echipamente originale

BUCURESTI - 19 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Fie că îți duci motocicleta la mecanic sau ți-o repari singur, vei avea nevoie de piese moto . Cel mai bine este să îți achiziționezi singur piesele moto, iar cea mai confortabilă și sigură metodă este achiziția online. Magazinul nostru online deține echipament moto , piese moto, scule, accesorii și multe altele, pentru orice model de motocicletă, jet ski sau ATV. Așadar, te invităm și pe tine să descoperi tot ceea ce îți putem oferi!

moto

moto

 Din pasiune și din dorința de a vedea clienții fericiți, ne-am deschis acest magazin în care ca motociclist găsești orice îți dorești. 

Moto Gear

Câteva cuvinte despre noi – moto-gear.ro

          De-a lungul anilor am observat o anumită dificultate pe care o au unii conducători în vederea găsirii unor produse precum: echipament moto, diverse piese moto, accesorii, piese OEM sau OE. Există anumite modele de motociclete mai vechi sau unicate, precum un Harley Davidson, pentru care găsirea pieselor este o adevărată aventură. Așadar, încă de la început ne-am dorit ca oamenii să poată să găsească orice își doresc cu ușurință.

          Așa a luat naștere moto-gear.  Pentru a ușura și mai mult treaba conducătorilor, pe lângă magazinul fizic ne-am deschis și magazinul online.

          În cadrul magazinului online ai posibilitatea de a comanda chiar până la ușa casei tale, păstrându-ți confortul maxim. În plus, am gândit un sistem foarte eficient de căutare al produselor. Astfel, poți folosi motorul de căutare special, în care introduci marca motocicletei, modelul și anul de fabricație. Ca rezultat vei avea toate piesele și accesoriile compatibile cu modelul tău.

Piesele OEM

          Înainte de a vorbi strict de piese OEM, este important să îțelegi că în funcție de producătorul pieselor, acestea se clasifică în mai multe categorii, iar OEM este una din ele. Astfel vom avea:

Piese OEM (Original Equipment Manufacturer) – face referire la piesele care sunt produse de furnizorul original de mașină. Aceste piese conțin logo-ul producătorului autovehiculului, iar din acest motiv se numesc piese originale.Piese OE (Original Equipment sau Genuine) – sunt piesele folosite pentru asamblarea autovehiculului npou.Piese Aftermarket – sunt piese care nu conțin logo-ul producătorului, dar sunt compatibile cu modelul respectiv. Ele respectă toate prevederile și standardele internaționale de calitate.

          În magazinul nostru online vei găsi o multitudine de piese OEM de la producători precum:

  -Honda Powersports
  -Husaberg
  -Husqvarna Motorcycle
  -Moto Guzzi
  -Sea-Doo
  -Ski-Doo
  -Can-Am
  -Suzuki Motor of America, Inc. MC - ATV
  -Yamaha.

Kit-urile de reparație – o soluție simplă, rapidă și ușoară

          Atunci când ți-e lumea mai dragă, poți rămâne cu o pană în mijlocul drumului sau cu motorul stricat. Poate există momente în care un mecanic sau un service nu te poate ajuta, deci va trebui să te descurci pe cont propriu. Aceste kit-uri chiar îți pot salva ziua. Cu puțină intuiție și îndemânare, utilizarea kit-urilor este cu adevărat ușoară.

          Kit-urile nu sunt destinate strict motocicletelor, ci și ATV-urilor sau jet ski-urilor. Sunt mici, ușor de transportat și ideale pentru situații limită. Printre kit-urile comercializate de site-ul nostru menționăm:

  -kit reparație carburator
  -kit biela
  -kit reparație motor
  -kit pistoane
  -kit garnituri
  -kit pană.

          Kit-urile conțin toate lucrurile necesare pentru a-ți repara autovehiculul fără a mai avea nevoie de alte scule. Așadar, chiar dacă ești într-un loc unde nu ai acces la scule, știi că îți poți repara autovehiculul.

Personalizează-ți motocicleta după bunul plac!

          Cu ajutorul accesoriilor pentru motociclete de pe moto-gear.ro poți să îți personalizezi motocicleta oricum dorești. Spre exemplu, îți poți schimba instrumentele de bord, cu afișaje digitale și inteligente. De asemenea, o altă recomandare este să îți schimbi șaua.

          De foarte multe ori, șaua din fabrică nu este una foarte confortabilă, dar tu o poți înlocui cu una mai lungă și mai lată care să te ajute să îți menții o postură corectă într-un mod cât mai confortabil. Exact ca și în cazul mașinilor, motocicletele pot fi și ele foarte personalizabile. Te invităm să descoperi toată gama de accesorii și să îți creezi motocicleta visurilor tale.

          Dacă ai nevoie de informații suplimentare ne poi contacta prin email, telefonic sau utilizând formularul de pe website-ul nostru. Formularul îl găsești la secțiunea de contact, fiind foarte ușor de completat și o metoda rapidă de a obține informații. Te așteptăm să ne contactezi cât mai curând!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/magazin-de-piese-moto-si-echipamente-originale