Marirea buzelor cu Acid Hialuronic

BUCURESTI - 15 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Buze voluminoase si contur perfect? Alege injectarea cu Acid Hialuronic, cea mai apreciata procedura estetica. Profita de preturile cu reducere disponibile pe platforma de promovare www. IzzyReduceri.ro .

Marire Buze cu Acid Hialuronic

Marire Buze cu Acid Hialuronic

Iti doresti buze pline si frumos conturate ca ale Angelinei Jolie? Solutia este marirea cu Acid Hialuronic pentru un plus de volum. Citeste in continuare si afla ce presupune aceasta procedura si unde gasesti cele mai avantajoase preturi!

Acid Hialuronic Buze pentru marire si conturare este cea mai populara procedura estetica printre vedetele de la Hollywood. Daca nu te simti comfortabil cu aspectul buzelor tale, sunt prea subtiri sau aplatizate, ori buza de sus a inceput sa-si piarda din volum datorita varstei, injectarea cu acid hialuronic este alegerea ideala.

Marire buze instant, iar tu te bucuri de buze voluptoase, perfect conturate, cu aspect natural si iti recapeti increderea in frumusetea ta.

Nu-ti fie teama! Procedura este simpla, non-invaziva, nedureroasa. Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman si de aceea nu apar reactii adverse.

Augmentare buze cu acid hialuronic este una dintre cele mai apreciate si folosite tehnici de medicina estetica pentru infrumusetare.

Ce este Acidul Hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin sau cu canula, in cantitati mici, in zonele dorite.

Ideal pentru marire buze, umplerea ridurilor, reconturarea pometilor sau corectarea conturului facial.

Acidul hialuronic a fost descoperit pentru prima data in anul 1934 si este o molecula compusa in mare parte din zaharuri (polizaharida) care se gaseste in mod normal in organism si in piele.

Astazi, acidul hialuronic este folosit in cosmetica, in medicina si ca tratament injectabil datorita numeroaselor beneficii ale acestuia.

Pret Acid Hialuronic Buze? Acesta difera in functie de cati mililitri ai nevoie si de acidul injectat. Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu reducere de pana la 50% pentru procedura de augmentare buze.

Una dintre cele mai apreciate oferte este cea pentru injectare 1 ml. Acid Hialuronic Juvederm la DOAR 860 lei! Toate procedurile disponibile pe site sunt efectuate de medici specialisti cu experienta in domeniu si se folosesc doar substante de cea mai buna calitate pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate.

Cat timp dureaza efectul? 

Tratamentul este simplu si rapid, efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila. In general tratamentul dureaza 30 minute, dar depinde de corectia pe care o doriti.

Tratamentul se efectueaza cu anestezie locala injectabila, iar cantitatea de acid hialuronic folosita depinde de volumul dorit.

Rezultatele obtinute sunt indelungat, dar nu permanente. Durata afectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita). In general, aspectul se mentine aproximativ un an.

Daca nu esti multumita de aspectul buzelor tale si vrei sa apelezi si tu la cea mai in voga procedura estetica, nu mai sta pe ganduri si viziteaza platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru a profita de ofertele cu reducere limitata!