Masina cutie automata de inchiriat

BUCURESTI - 13 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto


Cauti o masina cutie automata de inchiriat? Alege o masina cutie automata de inchiriat de la firma Five: Mercedes sau BMW X5 – ce preferi?

masina cutie automata

masina cutie automata

 “Frânele doar te încetinesc” 

Enzo Ferrari

masina cutie automata este o solutie excelenta pentru un oras aglomerat precum Bucurestiul. Daca esti interesat/a de o masina luxoasa, sigura si puternica cu transmisie automata, apeleaza la firma FIVE.

Serviciile de rent a car ofera posibilitatea clientilor sa isi satisfaca curiozitatile si dorintele. Poate ca nu iti poti permite pretul unei masini automate, insa poti alege optiunea low-cost: inchirierile de automobile.

Exista deja o moda in Romania sa alegi o masina de inchiriat pentru un eveniment special din viata ta: nunta, majorat, botez, etc. Daca alegi o masina de lux pentru o astfel de ocazie, de ce nu poti sa faci la fel si pentru a-ti satisface curiozitatea? A conduce o masina cutie automata este o stare de spirit. Soferul are o relaxare in plus si se bucura de confortul oferit de un automobile de lux. Descopera placerea de a conduce folosind modele de masina cutie automata de la firmele de rent a car Bucuresti.  

Vrei sa iti cumperi o masina automata?

masina cutie automata are o flexibilitatea si o frumusete magnetica. La firma Five poti alege dintre un Mercedes C Class, un Mercedes E Class sau un BMW X5. Exista si alte modele de masini cu cutie automata, disponibile la cerere. 

 Testeaza inainte de a lua o decizie. Se poate sa iti fie greu sa te adaptezi la condusul unei masini automate daca ai deja un istoric de mai multi ani de condus masini clasice. 

Masina cu transmisie manuala este greu de condus la inceput, insa atunci cand o stapanesti chiar te poti numi sofer. Cu masinile cutie automata nu pot spune acelasi lucru. O masina automata poate deveni atat de placuta, de confortabila, incat trecerea la o masina manuala este un stres si un disconfort. 

Firma Five ofera servicii de inchirieri auto in Otopeni langa aeroportul international Henri Coanda. De multe ori, firma a avut cereri de inchirieri de la clienti curiosi sa incerce sa conduca o masina cutie automata.

Curiozitatea si pasiunea pentru masini pot fi satisfacute cu ajutorul unei firme de inchirieri de incredere. Fii sincer cu cei de la inchirieri auto, povesteste-le ce doresti sa testezi, sa incerci si sa simti. Vei primi recomandari si propuneri special gandite pentru situatia ta.