Masina de inchiriat Brasov - te va surprinde FIVE rent a car

Brasov - 5 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Cauti o masina de inchiriat Brasov, insa nicio agentie nu a fost pana acum pe placul tau si conform cerintelor tale? Five rent a car este apreciata de toti clientii care trec pragul autoturismelor inchiriate de la ei, asadar, ce mai astepti?

Masina de inchiriat Brasov

Masina de inchiriat Brasov - clientul si motivul de a deveni mai buni

Cu o experienta de peste 10 ani in industria auto, Five rent a car a inteles de ce clientul este cel mai important aspect dintr-o agentie de inchirieri. Increderea acestuia este motivul pentru care firma auto se poate deplasa pe drumul corect catre succes. Din acest motiv, in ciuda unei piete auto diverse, la Five vei gasi cea mai importanta caracteristica a unei agentii, transparenta.

Prin informatii, comunicare si preturi reale, Five a reusit sa atraga sute de clienti catre serviciile lor eficiente, rapide si la indemana oricarui consumator. Fara taxe ascunse si informatii secrete, poti inchiria un autoturism intr-un mediu sigur si de incredere care cu siguranta te va face sa mai revii.

Desi sediul Five se afla in Otopeni langa aeroportul cu acelasi nume, firma pune la dispozitie masini si in orasele marii ale tarii, precum Constanta,Bucuresti,Brasov etc. Poti fi sigur ca promptitudinea este punctul forte, asadar indiferent de locul in care te aflii, poti apela la Five pentru cele mai bune servicii si cele mai moderne masini.

Masina de inchiriat Brasov - Five – un pachet intreg de servicii

Five rent a car este o agentie care se pliaza usor pe nevoile clientului, motiv pentru care majoritatea o aleg in detrimentul altor companii auto.Firma Five ofere autoturisme noi, bine intretinute si cu toate inspectiile tehnice la zi pentru a oferi siguranta clientilor indiferent de deplasare. Varietatea produselor auto si preturile accesibile sunt un motiv in plus pentru care Five este printre preferintele consumatorilor, oferind dotari de ultima generatie si masini impecabile cu un confort optim.

La cererea clientului, firma poate oferi autoturismului si accesorii suplimentare care sa-i usureze vacanta. Spre exemplu, pentru o statiune ca Brasov cu siguranta iti va prinde bine un suport de schiuri care sa te ajute sa vizitezi mai multe locuri din imprejurimi, un scaun de copil sau un bagaj portabil pentru a putea lua cu tine mai multe lucruri importante. Tot la cererea ta, poti inchiria si un sofer care sa va ajute cu deplasarile pentru un confort optim in plus si o vacanta lipsita de stres si griji.

Inchirieri auto pret – clasa de lux, compact si suv

Five rent a car detine toate gamele auto pe care ti le-ai putea dori intr-o calatorie, fie suv, lux, microbus, compact sau chiar low-cost, aici vei gasi orice model de masina care sa se potriveasca perfect gustului tau. Atunci cand alegi masina de inchiriat, este important sa tii cont de anumite criterii care mai tarziu iti vor da batai de cap daca nu esti atent in momentul inchirierii. Spre exemplu este important sa tii cont de numarul de persoane cu care te deplasezi, de numarul de bagaje care se va aduna si de confortul pe care doresti sa il oferi acestora. Nu uita apoi ca un autoturism se alege in functie de drumul pe care urmeaza sa il parcurgi, de exemplu, pentru o vacanta la munte,cu siguranta o masina suv va face fata cu brio drumurile mai mult sau mai putin accidentate.

Nu uita, ca o masina, cu cat satisface mai multe nevoi ale tale,cu atat vei fi mai castigat, vei economisi, vei avea parte de confort si de siguranta.

Inchirieri auto pret – Five, si ieftin si calitativ

Preturile Five sunt accesibile si rentabile pentru orice client,asadar nu rata ofertele zilnice si apeleaza la serviciile calitative ale firmei. Iar daca esti client fidel, nu uita ca poti profita de reduceri considerabile de care sa te bucuri alaturi de cei dragi.

Daca esti curios ce modele poti gasi la Five, ce dotari au si cum arata, poti intra pe site-ul Five rent a car, loc in care te poti informa eficient despre autoturisme si despre procesul de inchiriere. Pentru a fi insa in totalitate cu informatiile la zi, poti lasa un email sau sa contactezi echipa telefonic pentru informatii suplimentare, sfaturi si alte intrebari. Investeste in cele mai bune servicii de inchirieri auto, nu iti va parea rau!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/masina-de-inchiriat-brasov-te-va-surprinde-five-rent-a-car