Masini luxoase de inchiriat in Ploiesti

Ploiesti - 31 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport

Locuitorii orasului Ploiesti sau oamenii de afaceri care au nevoie de masina pentru cateva zile in Ploiesti au nevoie de un mijloc de transport sigur si la pret rezonabil. Nu va este pe plac transportul in comun si nici nu doriti sa cumparati o masina? In cazul acesta puteti apela la serviciile rent a car din Ploiesti.

inchirieri auto luxoase

inchirieri auto luxoase

 Ne place sa creem legaturi de lunga durata cu cei care inchirieaza de la firma noastra. Suntem prezenti pe piata de inchirieri auto din Romania de 10 ani. Experienta de lunga durata ne permite sa intuim nevoile clientilor nostri. 

Five

Firma Five este acum prezenta si in Ploiesti cu masini de lux de care poti dispune in cateva ore, in functie de disponibilitate. Cel mai bine este sa rezervi masina dorita cu cateva saptamani in avans, pentru a te asigura ca ai disponibil modelul preferat. In cazul in care locuiesti in alt oras, avem vesti bune. Gasesti serviciile FIVE daca locuiesti in Ploiesti sau in alte orase din tara precum Otopeni, Brasov, Bucuresti, Braila sau Galati.

Masini luxoase si masini low-cost

Domeniul de inchirieri auto este foarte folosit pe timp de vara cand turistii calatoresc in tara. Din acest motiv, unele modele de masini din flota FIVE nu sunt disponibile. Daca apelezi la firma de rent a car Five, poti gasi masini de tipul: Mercedes C Class, Mercedes E Class, BMW X5, BMW X1, BMW SERIA 1 sau MITSUBISHI OUTLANDER.

Poate preferi o masina din alta clasa auto. Gasesti pe site masini din clasele low-cost, compact, SUV, cargo sau microbus. Orice necesitate ai avea de la o masina de inchiriat, firma FIVE se asigura ca iti rezolvi treburile. 

Masinile low-cost sunt alegerea persoanelor care au nevoie de mai multe automobile pentru angajatii firmei. O masina din clasa low-cost inchiriata de o persoana juridica poate fi gasita la pret foarte mic. Avantajele unei masini din clasa low-cost sunt diverse” faptul ca nu consuma mult, faptul ca poti parca usor in orasele aglomerate si faptul ca se strecoara mai usor prin trafic. 

Beneficiile folosirii unui automobil luxos 

Firma FIVE se ocupa de inchirieri auto lux de mai bine de 12 ani. Fiind o afacere de familie, plecand de la un hobby pentru masinile frumoase si puternice, firma a ajuns sa inchirieze multor clienti pasionati de automobile de lux. 

Clientii loiali ai firmei mentioneaza adesea despre beneficiile masinilor noi si luxoase. In primul rand, o imbunatatire a imaginii si un impact puternic fata de colaboratori de afaceri. Pentru o intalnire de business importanta, imaginea conteaza enorm. Apeland la o masina de calitate iti asigura apreciere, prestanta si poate si un contract semnat. Apeleaza la inchirieri auto Ploiesti si vei alege din flota FIVE cele mai senzationale masini de lux sau de zi cu zi.