Masinile luxoase pot fi inchiriate la preturi reduse

Brasov - 10 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Monden / Lifestyle

Iti plac masinile noi, luxoase si puternice? Vrei sa testezi cele mai recente modele de automobile lansate pe piata? Solutia este sa apelezi la o firma de inchirieri auto lux din Otopeni sau Bucuresti.

inchirieri auto lux

Oferim masini de lux la preturi promotionale.

Five rent a car

Cele mai multe firme de rent a car se afla in capitala sau in Otopeni la Aeroportul International Henri Coanda. O masina din clasa luxury poate fi folosita pentru afaceri sau pentru viata personala.

In domeniul afacerilor, poti avea nevoie de un autoturism prezentabil pentru a face o impresie buna atunci cand ajungi la o intalnire importanta. Impresioneaza-ti partenerii cu masina de lux in care iti faci aparitia la discutii.

De asemenea, poti inchiria un automobile pentru un colaborator sau un potential client. Firmele de rent a car Bucuresti ofera transport de la aeroport spre locul de discutii si la cerere poti alege si serviciile unui sofer pentru masina. Serviciile de inchirieri auto Otopeni pentru masinile din clasa Lux sunt oferite de firma FIVE rent a car.

Inchirieri masini de lux

Masinile de la firma Five sunt potrivite pentru tine daca esti in cautare de inchirieri auto lux indiferent de clasa auto. Iti doresti o masina de nota 10 si ai decis sa apelezi la o firma de rent a car.

Contacteaza prin telefon, email sau chiar la fata locului firma respectiva si verifica ce modele sunt disponibile in flota auto. Cere detalii despre preturi, posibile reduceri si suma ceruta garantie.

Este dificil sa alegi modelul masinii? Iata cateva exemple de masini luxoase oferite de Five rent a car: Mercedes C Class, Mercedes E Class, BMW X5, BMW X1, BMW SERIA 1 sau MITSUBISHI OUTLANDER.

Tine cont de dorintele tale, numarul pasagerilor, de bagaje, de locatie si de bugetul disponibil. Astfel, vei reusi sa faci o alegere mult mai usor.

Masini pentru inchirieri auto lux in Bucuresti sau in orice alt oras al tarii.

Ocazia zilei de nastere, un majorat sau o petrecere pentru persoana iubita pot fi prilej pentru a apela la o firma de inchirieri de lux. Poti apela la firme locale care au program de luni pana vineri.

Exista si companii care au program non stop si ofera si asistenta prin telefon clientilor la orice moment din zi sau noapte. Cere detalii despre serviciile pe care le vei primi, este dreptul tau sa intelegi procesul cat mai bine inainte de a semna contractul.

Cum spuneam mai devreme, in capitala gasim cele mai multe firme de rent a car. Insa, la cerere firmele din Bucuresti sau Otopeni ofera serviciile lor si in alte orase din tara. De exemplu, firma Five ofera serviciul de inchiriere in orase precum Ploiesti, Brasov, Pitesti, Constanta sau Galati.

Ce face o masina luxoasa?

O masina este luxoasa atunci cand anul de productie este unul cat mai recent. De asemenea, o masina luxoasa arata impecabil la interior si la exterior. La exterior, masina are vopseaua intacta, nu are urme de lovituri din trafic sau zgarieturi.

In interior, materialele sunt in stare excelenta, fie ca este vorba despre piele sau materiale sintetice. Bordul prezinta toate informatiile cu care este prevazuta masina, nu apar notificari sau alerme in bord. De asemenea, toate accesoriile si dotarile mentionate de firma care da masina spre inchiriat sunt exact ca in descriere.

Curatenia si starea masinii de lux sunt elemente critice pentru a primi descrierea “luxoasa”. O masina perfect curata, frumos mirositoare si in stare tehnica impecabila este o masina de lux.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/masinile-luxoase-pot-fi-inchiriate-la-preturi-reduse