Microbuz de închiriat – util și bun la preț

BUCURESTI - 6 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Constructii

Cauti un microbuz de închiriat ? Cu mai mult de 12 ani de experiență în domeniul închirierilor auto, firma Five continuă să se mențină pe piața de actualitate prin prisma autoturismelor noi, fiabile și accesbile ca preț. Constant cercetând nevoile clienților și ofertele concurenței, suntem mereu dispuși să ne îmbunătățim condițiile de muncă – totul pentru bunăstarea clientului!

microbuz de închiriat

microbuz de închiriat

 Ne place sa creem legaturi de lunga durata cu cei care inchirieaza de la firma noastra. Suntem prezenti pe piata de inchirieri auto din Romania de 10 ani. Experienta de lunga durata ne permite sa intuim nevoile clientilor nostri.  

FIVE

Dispunând de un parc auto cu multiple modele de mașini, ca de exemplu Cargo, Compact, Low Cost, Luxury, Microbuz sau SUV. La rândul lor, fiecare beneficiând de anumite dotări și opțiuni. Bineînțeles, ca și client ai libertatea de a alege autoturismul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru nevoile tale.

            Dacă dorești să călătorești singur, recomandată este închirierea unei mașini mici ca și dimensiuni. În schimbi, dacă planuiești o călătorie de grup, microbuzele sunt cele mai bune variante -  pregătim mai jos o listă cu câteva dintre motivele pentru care este închirierea lor este cât se poate de fiabilă!

Facilități multiple - microbuz de închiriat

            Marcile microbuzelor pe care ți le punem la dispoziție sunt Mercedes Vito de închiriat și  Volkswagen. Ambele cu o cutie cu transmisie manuală, fabricate în 2013, sunt dotate cu închidere centralizată, oglinzi încălzite și aer condiționat. Au servodirecție, ABS și ESP, 2 airbag-uri și 8+1 locuri. 

            Consumul mixt pe care îl vei înregistra la bordul ambelor microbuze este de 9%. Singura diferență între cele două microbuze, pe lângă marca diferită, este faptul că Mercedesul Vito vine dotat și cu EBD, pe când microbuzul Volkswagen nu beneficiază de această dotare.

            În orice caz, în cazul ambelor modele, îți punem la dispoziție diverse accesorii. Fie că ai nevoie de scaun de protecție, de un suport pentru biciclete sau chiar de un portbagaj suplimentar, la propria ta cerere îți oferim toate acestea.

            De asemenea, după bunul tău plac, îți oferim șansa de a alege atât punctul de preluare al automobilului, cât și punctul de returnare al acestuia.

Transport excursii cu un grup mare de prieteni - microbuz de închiriat

            Datorită dotării cu 8+1 locuri, un microbuz este mijlocul de transport perfect pentru o excursie cu un grup mare de prieteni. Fiecare dintre voi se va simți confortabil pe scaunul lui, nimeni nu va fi înghesuit, iar bagajele nu vă vor deranja pe niciunul dintre voi.

            Mai mult decât atât, uzul unui microbuz este o variantă cât se poate de eco-friendly! Călătorind cu același autoturism, atât tu cât și pretenii tăi salvați mediul înconjurător de la expunerea la noxele care ar fi putut să fie emise de către 2 mașini.

            În plus, ce alt partener de drum mai bun decât grupul tău de prieteni? Puteți asculta și cânta împreună piesele voastre preferate, puteți schimba păreri și discuții. Deplasându-vă împreună nu numai că veți crea amintiri amuzante și frumoase, dar drumul spre destinație va părea categoric mai scurt. 

            La bordul unui microbuz, vechiul proverb conform călătoria este mai importantă decât destinația, este valorificat la maximum!

Ideal pentru un teambuilding - microbuz de închiriat

            La fel ca și grupul de prieteni, colegii de la locul de muncă reprezintă o companie plăcută, indiferent de lungimea drumului care trebuie parcurs. În acest fel, este preferabil ca și călătoria să se desfășoare în grup.

            Unul dintre avantajele acestei alternative este economia pentru carburant. Nefiind necesar ca tu sau colegii tăi de muncă să trebuiască să vă deplasați cu autoturismul propriu, suma de bani alocată carburantului și altor costuri implicate este considerabil redusă. 

            În plus, în acest fel se evită și situațiile în care cineva nu are niciun mijloc de transport prin intermediul căruia să ajungă la destinația comună.

            Mai mult decât atât, dacă alegi ca tu și echipa ta să călătoriți cu un microbuz în detrimentul deplasării cu mașina personală, cu toții veți ajunge la destinație în același timp. Prin urmare, decalările de program sau rătăcirea unora dintre participanții la teambuilding reprezintă doar gânduri care trebuie uitate.

Microbuzul, alternativa perfectă 

            Dat fiind faptul că un microbuz este cât se poate de spațios, confortabil, sigur și, pe deasupra, și accesibil din punct de vedere financiar, te invităm să pornești la drum cu ajutorul său! 

            Te asigurăm din propria noastră experiență, dar și din prisma feedback-ului pe care l-am primit, nu vei regreta alegerea făcută!