Alegerea unei agentii de turism

BUCURESTI - 1 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Multe agentii de turism exista pe piata din Romania cu oferte de vacanta in tara sau in afara tarii. Pentru a alege cu usurinta dintre aceste agentii de turism trebuie sa fiti informati. De alegerea unei agentii de turism de incredere depinde vacanta dumneavoastra.

Vacanta in Egipt

Vacanta in Egipt

 “Atunci când călătoreşti este ca şi cum ai flirta cu viaţa. E ca şi cum ai spune ‚Aş rămâne aici să te iubesc, dar trebuie să cobor; am ajuns în staţie’” 

Lisa St. Aubin de Terán

Cand alegem o vacanta, apelam la agentii de turism pentru a obtine un pret mai bun la biletele de avion sau la cazarea la hotel. Unele agentii de turism afiseaza preturi foarte mici pentru o vacanta, insa au multe preturi ascunse.

Din acest motiv este bine sa intrebati tot ce tine de organizare pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie perfecta. Intrebati agentul de turism despre pretul transportului, taxele de aeroport, taxele de transport, costurile pentru excursiile optionale sau costurile pentru viza. 

Agentii de turism online vs agentii de turism clasice

In alegerea unei agentii de turism cu siguranta v-ati lovit si de alegerea dintre versiunea fizica si cea online a agentiei. Traim in lumea informatii de mare viteza si tot ce se petrece online vine in ajutorul nostru. Poate aveti o mica retinere in ceea ce priveste colaborarea cu o agentie online. 

Trebuie sa stiti ca puteti verifica cu usurinta daca agentia este una reala si de incredere. Deschideti conturile de Facebook si Instagram, sau cititi review-urile de pe Google.

Veti gasi in acest mod toate testimonialele fostilor clienti, toate recomandarile sau criticile pe care clientii acestor agentii de turism le-au scris in timp. 

Cititi testimonialele agentiei de turism inainte de a merge in vacanta

In momentul in care ati facut o alegere pentru a lucra cu o agentie de turism pentru vacanta dumneavoastra este bine sa cititi testimonialele altor turisti.

In felul acesta aflati detalii importante despre vacanta, inainte de a pleca. Exista locatii exotice care presupun atentia la anumite detalii: valuta locala, apa potabila, prizele de anume tip, sfaturi privind siguranta, etc. 

 Citind testimonialele de pe pagina de Facebook sau de pe site-ul unei agentii de turism veti sti toate detalii pentru o vacanta perfecta si fara incidente.