Pamirco - calitatea in productia de railway sleepers

BUCURESTI - 19 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Logistica/Transport

In conceperea de railway sleepers – traverse de cale ferata, cel mai important aspect si decisiv de multe ori, este calitatea finala care iti aduce de cele mai multe ori numarul de vanzari pe care ti-l doresti. Insa pentru a oferi calitate in traverse trebuie sa stii cum sa le prelucrezi.

railway sleepers

railway sleepers

 Alegeti o companie cu traditie in productia de traverse de cale ferata. Continuând tradiţia Fabricii de Cherestea din Mănăştiur, Pamirco este o companie prosperă, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului. 

Pamirco

Railway sleepers - cum definim calitatea?

La fel ca in multe alte industrii de interes, calitatea unui produs este urmata de materialele folosite pentru conceperea acestuia, de modul in care materialul a fost prelucrat si nu in ultimul rand de mainile care s-au ocupat de etapa prelucrarii. Rezultatul final al unui produs cuprinde mai multe modalitati prin care se ofera culoare acestuia si motivul principal pentru care consumatorii vor ajunge sa-l aleaga.

Traversele sunt piesele de rezistenta a unei constructii de cai ferate si sunt responsabile de legarea sinelor intre ele si de oferirea unei stabilitati, asadar cu cat traversa este de o calitate superioara cu atat va da un randament diferit in cadrul constructiei.

Alegerea materialul este primul pas de baza in garantarea unei calitatii, mai apoi in functie de acesta sunt folosite anumite metode de prelucrare care la randul lor trebuie realizate si concepute de oameni cu experienta in domeniu. Pamirco Manastiur este fabrica in care veti gasi profesionalism, promptitudine si traverse concepute la cea mai buna calitate, motiv pentru care concurenta de pe piata este aproape inexistenta.

Railway sleepers – peste 529701 de traverse Pamirco in lume

Traversele Pamirco sunt un real succes atat in Romania cat si in afara tarii unde calitatea produselor romanesti este apreciata si folosita in majoritatea constructiilor, oferind un bun randament de-a lungul anilor. Calitatea unei traverse Pamirco este redata in primul rand de materialul lemnos ales in detrimentul celorlalte.

Speciile de esenta tare sunt un ingredient de baza al traverselor iar rezultatele calitative se datoreaza acestora. Stejarul si fagul sunt doua materiale des intalnite in prelucrarea traverselor Pamirco, iar datorita structurii naturale si organice ofera caracteristici particulare si de interes pentru caile ferate.

Mainile de lucru care se ocupa de prelucrarea celor doua specii lemnoase au o experienta de peste 15 ani in constructia de traverse, asadar profesionalismul oferit de oamenii din echipa Pamirco pun bazele unui produs calitativ si usor de diferentiat de celelalte.

Traverse de cale ferata – calitate oferita de oameni, materiale si modalitati

Calitatea productiei de traverse creste odata cu modul in care alegi sa le prelucrezi. Pentru traversele Pamirco sunt folosite cele mai moderne aparaturi care sa ajute la oferirea unui rezultat impecabil.

Lemnul ofera constructiilor de cai ferate rezistenta si durabilitate, la un nivel mult mai ridicat daca sunt prelucrate in mod corect spre a spori aceste doua caracteristici. La Pamirco serviciile de baza vizeaza impregnarea, uscarea si aburirea lemnului cu ajutorul ingredientelor benefice precum creozotul de calitate superioara, 6 uscatoare de ultima generatie si un aburitor modern, toate cu scopul de a ajuta la obtinerea unui rezultat mai calitativ.

Desi specia tare de lemn nu este usor de prelucrat, beneficiile care vin odata cu aceasta nu pot fi inlocuite de niciun alt material. Rezistenta lemnului ii permite sa acapareze intreaga greutate a trasnportului feroviar si sa o mentina in stabilitate si elasticitate, iar durabilitatea unui astfel de produs il ajuta sa faca fata in timp factorilor externi care se pot abate asupra lui. 

Traverse de cale ferata – calitatea sta in decizia de cumparare

Cu cat traversa raspunde la mai multe sarcini importante cu atat este mai potrivita pentru rolul din constructiile cailor ferate. In cadrul fabricii Pamirco, o traversa calitativa este inclusiv atunci cand poate indeplini sarcini speciale de care are nevoie clientul, cum ar fi elasticitatea,absorbtia de vibratii sau izolare pentru locuitorii din apropiere, iar lemnul este potrivit pentru a obtine aceste traverse.

In alegerea fabricii cu care vei colabora, trebuie sa tii cont de calitatea pe care ti-o poate oferi prin produse. In functie de rezultatul oferit vei fi sigur de randamentul pe care il poate avea un astfel de produs. Pamirco pune accent pe oferirea celor mai calitative traverse din lemn, motiv pentru care majoritatea clientilor se indreapta spre serviciile acestora.

Desi calitatea unui produs nu este un factor usor de obtinut, acesta se face prezent prin alegerea celor mai bune materiale, tehnici si apraturi care sa sporeasca starea unei traverse.