Pamirco – locul ideal pentru traverse de cale ferată și nu numai!

BUCURESTI - 30 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Dacă ești în căutarea unor traverse cale ferată sau a altor produse din lemn de esență tare, atunci te afli în locul potrivit. Fabrica noastră, Pamirco, este o fabrică care se ocupă cu prelucrarea lemnului pentru a produce railway sleepers și alte produse. Dacă vrei să descoperi modul de producere, calitatea superioară oferită de Pamirco și modul în care ajungem de la materia primă la produsul final, continuă să citești!

traverse de lemn

traverse de lemn

 Oferim și servicii personalizate în funcție de nevoile clienților noștri. Așadar, reușim de fiecare dată să ne atingem scopul de a face fericit fiecare client în parte. 

Pamirco

Cine suntem noi?

          Fabrica noastră a fost înființată în urmă cu aproape 20 de ani. Inspirația înființării acestei fabrici a venit din dorința de a continua tradiția și istoria creată de fosta fabrică de cherestea din Mănăștiur, județul Timiș.

          De-a lungul anilor am reușit să ne dezvoltăm tot mai mult și să ne mărim echipa. În prezent dispunem de o echipă mare de experți în domeniu care se asigură că fiecare produs este perfect. De asemenea, am reușit să ne satisfacem fiecare client în parte, ajungând să fim cunoscuți în plan internațional pentru traverse de cale ferată de calitate. Deși nișa pe care se află afacerea noastră este diferită, am reușit să ne remarcăm prin profesionalismul și calitatea serviciilor noastre.

          Până în prezent am avut clienți din țări precum Germania, Olanda, Anglia, Egipt, Turcia și multe altele.

Gama de produse deținută de compania Pamirco

          După cum am menționat și anterior, pe lângă producția de simple traverse de cale ferată ne ocupăm și de:

    -traverse utilizate pentru macazuri și încrucișări
    -traverse pentru poduri
    -cherestea tivită
    -cherestea netivită
    -panouri asamblate.

          Un atuu al traverselor de lemn este faptul că acestea sunt singurele care pot fi utilizate la poduri sau la încrucișări. Deși pe piață se găsesc și traverse din beton, oțel, compozit și fontă, utilizarea lor este mult mai limitată. De asemenea, procesul de instalare a celorlalte tipuri de traverse este îngreunat de greutatea acestora.

          În urma proceselor la care este supusă materia primă, putem asigura rezistența lemnuljui de-a lungul multor ani, chiar și în prezența diverșilor factori externi distrugători. Railway sleepers care ies pe porțile fabricii noastre este tratat să reziste mucegaiului, umezelii, viermilor de lemn și a presiunii constante exercitate de tren.

De la materie primă la produs finit

          Procesul prin care materia primă trece pentru a deveni produs finit este unul complex, dar în același timp crucial. Fiecare proces în parte are importanța lui în durata de viață a lemnului. Trei dintre cele mai importante procese prin care trece lemnul sunt:

1. Impregnarea – cu creozot pentru a preveni mucegăirea lemnului în condiții de umiditate extremă sau pentru prevenirea insectelor / viermilor mâncatori de lemn. Acest pas este unul decisiv pentru rezistența traversei în timp.

capacitate de producție: 40 de metri cubi / 24 de ore

2. Aburirea – este procesul prin care lemnul devine foarte flexibil. Astfel, el va putea fi modelat sub orice formă sau va putea fi îndreptat.

capacitate de producție: 40 de metri cubi / 24 de ore

3. Uscarea artificială – este un alt proces absolut necesar pentru producerea unor cantități mari de produse finite. Uscarea naturală a lemnului este un proces mult mai îndelungat, iar cu ajutorul uscătoarelor de ultimă generație, procesul poate fi grăbit fără a denatura calitatea lemnului.

capacitate de producție: 300 de metri cubi / ciclu ( în 6 uscătoare moderne )

 

Pamirco – locul unde îți poți îndeplini orice dorință

 

          Orice idee, necesitate sau dorință poate fi adusă la realitate de către experții noștri. Cum? Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi sau să ne vizitezi fabrica pentru a discuta cu unul din experții noștri.

          Totodată, acum că ai aflat despre procesele prin care trece lemnul și atenția pe care o acordăm fiecărui produs în parte, poți fi sigur că vei avea parte de o experiență pozitivă alături de noi. Traversele din lemn de esență tare pot avea chiar și utilizări alternative pentru decor exterior sau interior. Așadar, dacă alegi să achiziționezi traverse din lemn , cu siguranță vei avea multe posibilități de utilizare ale acestora.

          Ce mai aștepți? Contactează-ne și haide să colaborăm împreună! Devino și tu unul din miile de clienți fericiți în urma experienței alături de Pamirco!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/pamirco-locul-ideal-pentru-traverse-de-cale-ferata-si-nu-numai